e-gépész online szaklap

Műegyetemi Épületgépész Nap

BME, 2019. november 29.

2019. július 15. | e-gépész| |  0 |

Az idei évben másodszor kerül megszervezésre az Országos Magyar Épületgépész Napok rendezvénysorozat 2019. november 25 – 29. között. Ebbe az eseménysorozatba illeszkedik az immár 23 éves múlttal rendelkező kiállítás és szakmai konferenciák története.

Az elmúlt években változó helyszínek és tartalom mellett találkoztak az épületgépész társadalom szereplői, de mára egyértelműen Műegyetemi szervezésű lett a budapesti esemény, az elnevezése is erre utal: Műegyetemi Épületgépész Nap.

Találkozunk?
Találkozzunk 2019-ben is!

A személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét. Jó érzés személyesen találkozni és megosztani egymással az év nagy sikereit, nehézségeit, tapasztalatokat, piaci információkat.

Erre kínál alkalmat a Műegyetemi Épületgépész Nap!

Idén 24. alkalommal, ezen belül a BME-n 12. éve kerül megrendezésre az évet lezáró nagy szakmai találkozó. A helyszín és a rendezők az évek során változtak, de pár éve kialakult egy stabil háttér, ami a megújulást és ezzel a további sikeres rendezvényeket garantálja.

Az esemény szervezője a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, amely a siker érdekében együtt dolgozik a BME GPK Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék munkatársaival.

A rendezvény időpontja: 2019. november 29.
A rendezvény helyszínei: BME E és D épületek, a kapcsolódó laboratóriumokkal.

A már megszokott programok, mint a szakdolgozat és diplomaterv pályázat előadásai, a kötelező szakmai továbbképzés részét képező BPMK konferenciák, a Magánépítkezők fóruma, és a nagyszabású kiállítás mellett az Épületgépész vetélkedő és az ÉpGép All Stars zenekar koncertje színesíti a szakmai napot.

Jegyezzék be naptárjukba az eseményt! 
Találkozzunk a Műegyetemen idén is!

A rendezvényre várják kiállítók, támogatók jelentkezését, részletek megtalálhatók a www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon!

 A szervezőbizottság tagjai, akikhez kérdéseikkel fordulhatnak.
Kugler Géza a Szervező Bizottság elnöke, Keresztes-Németh Anita BPMK,
Dr. Kajtár László és Dr. Herczeg Levente BME ÉPGET Tanszék

OMÉN

A Magyar Épületgépészek Napja 2018-ban jelentősen továbbfejlődött, számos vidéki városban és a fővárosban megrendezett épületgépész hétté, egy országos rendezvénysorozattá nőtt, ennek megfelelően az esemény neve is Országos Magyar Épületgépész Napokká (OMÉN) változott. Az idei programsorozat 2019. november 25-30. között kerül lebonyolításra. A 2018-es eseményeket összefoglaló beszámoló ide kattintva érhető el, az MMK Épületgépészeti Tagozatának 2019-es rendezvényekkel kapcsolatos felhívása pedig itt olvasható el, vagy az alábbi ajánlókra kattintva tekinthetők meg.

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul