e-gépész online szaklap

Impresszum

Az E-GÉPÉSZ online szaklap A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának hivatalos lapja.

Az E-GÉPÉSZ online szaklap létének egyik legfontosabb oka, hogy napi szinten biztosítsa a kapcsolatot a Tagozat, annak vezetősége, és ha egy mód van rá, az egész épületgépész társadalom között. Éppen ezért minden kérdés és kérdező, vélemény és hozzászólás előtt nyitva vagyunk, keressen minket bátran!

Gyurkovics Zoltán
A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának elnöke

Denk András lapigazgató
A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának tiszteletbeli elnöke

Elérhetőségünk

Fülöp Miklós szerkesztő
fulop.miklos@e-gepesz.hu

Kiadó

Mérnök Média Kft.

Postacím: 1033 Budapest, Vörösvári út. 103..

Telefon: (06 1) 450 0868, fax: (06 1) 236 0899

Web: www.mernokmedia.hu

E-mail: info@mernokmedia.hu

Jogi nyilatkozat

A www.e-gepesz.hu portálon és annak aloldalain található összes szöveges és képi anyag a honlap üzemeltetőjének szellemi tulajdonát képezi. Az e-gépész.hu portál írott és képi anyagait elektronikus vagy nyomtatott formában újraközölni a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos. Az anyagok újraközlése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Az e-gépész.hu portál üzemeltetője a hírlevél-szolgáltatásra való feliratkozások által birtokába került e-mail címlistát harmadik félnek nem adja ki, a hírlevéltől eltérő szolgáltatások céljaira nem használja fel.

Az e-gépész.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a honlap nyilvános fórumain (cikkek hozzászólásai, kérdések-válaszok stb.) megjelenő hozzászólásokat moderálja vagy törölje, egyes hozzászólókat eltiltson a hozzászólástól.