e-gépész online szaklap

e-gépész hírlevél

Az e-gépész hírlevél kényelmes, ingyenes szakmai hírforrás. Vegye igénybe ön is! Ha feliratkozik, hetente érkezik e-mail-címére, a megelőző időszak fontosabb, érdekesebb híreivel, aktuális és szakmai információkkal, ajánlatokkal. A szolgáltatás ingyenes és az is marad.

Név:

E-mail-cím:

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és tudomásul vettem.

Hozzájárulok ahhoz, hogy e-mail-címemre az e-gépész kiadója a hírlevelekben reklámüzeneteket küldjön.

Kérdések, amelyek felmerülhetnek

Sajnos, előfordulhat, hogy megkapja ugyan, de nem látja a hírlevelet. Például azért, mert a „SPAM” vagy „levélszemét” gyűjtőbe érkezik. Mozgassa át a levelet a „beérkezettek”-hez vagy az „elsődleges”-be (az elnevezés programfüggő). A legtöbb levelezőprogram megjegyzi a műveletet, és később már jó helyre érkezteti a levelet.
Az is előfordulhat, hogy sehol sem találja, tényleg nem kapja meg. Ez esetben kérjük, jelezze ezt nekünk a netadmin@e-gepesz.hu e-mail-címen, és utánanézünk a problémának.

Ha a levél alján található leiratkozás linkre kattintva leiratkozik a hírlevélről, garantáltan nem küldünk több hírlevelet önnek, ha csak később fel nem iratkozik.
Betartjuk a jogszabályokat, nem küldünk kéretlen hírlevelet, jóváhagyás nélkül senkit sem teszünk fel a hírlevél-címlistára. Ennek ellenére előfordulhat, hogy tévedésből vagy félreértésből mégis felkerült az e-mail-címe. Ha jelzi nekünk a problémát a netadmin@e-gepesz.hu e-mail-címen, utánanézünk.

Javasoljuk, mozgassa át a levelet a „beérkezettek”-hez vagy az „elsődleges”-be (az elnevezés programfüggő), vagyis oda, ahol normál esetben látnia kellene. A legtöbb levelezőprogram megjegyzi a műveletet, és később már jó helyre érkezteti. Előfordulhat, hogy néhányszor ismételni kell az átmozgatást (programfüggő).

A médiaajánlat oldalon tájékozódhat a konstrukciókról, formátumokról, árakról. Egyedi ajánlatért keresse kollégánkat az ott található elérhetőségeken!