e-gépész online szaklap

 • jan.
  18

  START 2018 - Épületgépészeti évindító nap

  A Magyar Épületgépészek Szövetségének szervezésében harmadik alkalommal kerül megrendezésre ez a nagyszabású épületgépészeti évindító rendezvény, több száz épületgépész részvételével. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 • jan.
  18

  Levegő-víz hőszivattyús képzés - Szigetszentmiklós

  Részletes és alapos, oklevelet adó hőszivattyús képzés, melynek helyszíne M0 Gastland Hotel és Konferenciaközpont (M0 autópálya 19. km-nél található lehajtó, Szigetszentmiklósnál)

 • jan.
  20

  Mérnökbál 2018

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Magyar Mérnöki Kamara és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara szervezésében 22. alkalommal kerül megrendezésre a mérnöktársadalom ismétlődő, legünnepélyesebb találkozója, a Mérnökbál.

 • jan.
  24

  Levegő-víz hőszivattyús képzés - Budapest

  Különlegesen részletes és alapos, oklevelet adó hőszivattyús képzés Budapesten, a Lurdy Házban.

 • jan.
  24

  Kéménykonferencia

  Az új jogszabály alapján megszűnik a kötelező kéményseprő felülvizsgálat és átalakul a piac. Fontos, hogy tisztában legyünk a lehetőségeinkkel, jogköreinkkel. A VGF Képzési Központ konferenciája ebben nyújt tájékoztatást az érintett piaci szereplők részére.

 • jan.
  30
  jan.
  31

  IV. Lakásszellőzés Szakmai Napok

  A Zehnder 2018-ban is megrendezi a korábbi évek „Lakásszellőzés Szakmai Nap” rendezvényét. Ezúttal külön nap (január 30.) szól a szakmának, a rá következő napon egyéb témákkal színesítve, főleg a lakossági érdeklődők számára lesznek előadások.

 • febr.
  1

  Lindab Légtechnikai Szakmai Nap

  A légkezelés, tűzvédelem és lakossági szellőztetés témakörben tart szakmai napot a Lindab a biatorbágyi telephelyén, ahol a témaköröket rövid elmélettel és kiválasztó programok segítségével mutatják be az érdeklődőknek.

 • márc.
  1
  márc.
  2

  Pollack Expo

  2018-ban újra találkoznak Magyarország legjelentősebb építőipari, gépész, informatikai, villamosipari és környezetvédelmi szereplői Pécsett, a Pollack Expón!

 • márc.
  7
  márc.
  8

  KLENEN’18 – Klímaváltozás, Energiatudatosság, Energiahatékonyság

  A rendezvényen kiemelt figyelmet kapnak az energetikahatékonyságról szóló törvény által meghatározott szakpolitikai intézkedések megvalósításának jogalkotói és jogalkalmazói tapasztalatai.

 • ápr.
  11
  ápr.
  15

  Construma

  A CONSTRUMA mára egy komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá vált. Lényegesen több lehetőséget kínálva ezzel kiállítónak és látogatónak egyaránt.