e-gépész online szaklap

Program villamos fűtések tervezéséhez

2009. július 20. | támogatott cikk | |  0 |

Az elektromos árammal való fűtés egy talán méltatlanul elhanyagolt területe az épületgépészeknek, mind a tervezők, mind a kivitelezők számára sokszor fehér folt. Manapság viszont az ismert okok miatt egyre inkább előtérbe kerül, ezért érdemes beletanulni, abagy legalább egy jó, ingyenes tervezőprogramhoz hozzájutni.

Épületgépész, villamos tervezők figyelmébe

Vége a prospektusokban történő keresgélésnek, hosszas kézi számításoknak, embernyúzó anyagkiírások készítésének! Felajánlunk Önnek egy ingyenes programot, ami Ön helyett számol és kiír mindent, ami az elektromos fűtések tervezésével kapcsolatos.

Tudom, hogy ezt az oldalt főleg épületgépészek – nem villamos tervezők – olvassák, de például a csőkísérő-fűtés méretezése oly mostohagyerek, ami könnyen elvész a szakemberek között. Például erre is jó ez a program.

Az ingyenes program regisztráció után innen tölthető le: http://elektromosfutes.hu/tervezoi-program/

A letöltés után érdemes még szétnézni a honlapon, beleolvasni a Blogba, és regisztrálhat is a szakembereink között.

A program elsődleges célja, hogy a tervezők képesek legyenek a felmerülő - legfontosabb elektromos fűtéssel kapcsolatos – tervezési feladatokra azonnal reagálni, a program gombnyomásra adja ki a szükséges értékeket, bárki azonnal tudja használni. A kapott adatok egyszerű excel táblázatként beilleszthetők a legtöbb szokásos kiírásba.

A tervezési segédlet az elektromos fűtési rendszerek gyártóinak szakértő tanácsadásával, tervező kollégák segítségével és saját 10 éves szakmai tapasztalatunk alapján készült.

Ön a program használatával egy szakmailag vállalható, konkrét kalkulációt készíthet – az alábbi tervezési feladatokhoz - úgy, hogy közben időt és energiát takarít meg!

Tervezési területek
- külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése,
- csövek fűtése,
- elektromos padlófűtés,
- hűtőházak altalajfűtése,
- ipari fűtések.

Használati előnyök
- hibátlan eredmények,
- tervezési biztonság,
- gyors, egyszerű használat,
- akár hordozhatóan is,
- időmegtakarítás,
- gombnyomásra anyagkiírások.

Így néz ki a program képe:


A kalkulációhoz használt anyagok, termékek adatlapjai, szöveges tervezési segédletek, fényképek, használati útmutatók a honlapon találhatók.

Először nevettek, amikor ezt a szoftvert ingyen kínáltuk fel, de amikor elkezdték használni! Adjon magának most 10 percet, hogy kipróbálja a programot, hasonlítsa össze, mennyivel könnyebb ezzel kiszámolni például a legutóbbi munkáját!

Az ingyenes program regisztráció után innen tölthető le: http://elektromosfutes.hu/tervezoi-program/

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a szoftver igazi segítséget ad a tervezőknek, kérem, ajánlja azt tervező ismerőseinek! További kérdései esetén állunk szíves rendelkezésére! Jó munkát és több szabadidőt kívánok!

Üdvözlettel:
ifj. Czinege Károly
ügyvezető

www.elektromosfutes.hu ; www.hőpajzs.hu

Ui: A program futásához az Excel programban engedélyezni kell a makrók futását.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul