e-gépész online szaklap

GALLETTI FLAT S (1-3 kW) fan-coil család formatervezett burkolattal, 17 cm-es mélységgel

2017. június 6. | támogatott cikk | |  0 |

Lakossági alkalmazásokhoz testreszabott kivitel

A Galletti FLAT sorozata elérhető SLIM keskeny kivitelben is. A 17 cm-es mélységével, kompakt méreteivel a FLAT S fan-coil sorozat könnyen illeszthető bármilyen környezetbe az új lakossági belsőépítészeti trendeknek megfelelő módon.

A FLAT S mini széria újabb mérnöki fejlesztéseket is tartalmaz: a különösen alacsony zajszintű működés kombinálva az exlkulzív dizájn előnyeivel remekül illeszthetővé teszi a készüléket mind lakossági mind kereskedelmi rendszerekhez.

A stílusosra tervezett burkolat (színe RAL9010) kompakt kialakítású, festett acéllemezből és UV-álló ABS-ből készül. A felső kifúvás egy légterelő lappal és állítható lamellázatú ráccsal van ellátva. A légterelő működtet egy mikrokapcsolót, mely lehajtáskor automatikusan lekapcsolja a berendezést.

A készülék antisztatikus műanyag elemeinél alkalmazott UV-álló ABS (ventilátor ház és járókerék) ugyanazt az esztétikát és akusztikát biztosítja a termék teljes élettartama alatt.

A készülék katalógusa innen tölthető le:
FLAT-S_FLAT-S_i_inverter_katalogus_2017

A készülék főbb jellemzői:
- Formatervezett burkolat, 17 cm mélységgel
- Mikrokapcsoló a kifúvó légterelőnél
- UV-álló ABS-ből készült burkolat
- Központi vezérlési rendszerbe köthető
- 180 fokkal átfordítható vízcsatlakozások
- 3 fokozatú motor
- ABS centrifugál ventilátor

Lehetséges kivitelek:
- Falra szerelhető, burkolatos kivitel
- Függőleges kifúvással
- 2, illetve 4 csöves kialakításban

Főbb alkotórészek

Burkolat
A stílusosra tervezett burkolat (színe RAL9010) kompakt kialakítású, előlapja festett acélle-mezből, oldalsó és felső része és UV-álló ABSből készül, mely élettartamon belül színtartóssá-got biztosít. A felső kifúvás egy légterelő lappal és állítható lamellázatú ráccsal van ellátva.
A légterelő működtet egy mikrokapcsolót, mely lehajtáskor automatikusan lekapcsolja a berendezést.

Felépítés
Horganyzott acéllemezből készült, extra vastagságú, hővel és hangszigeteléssel ellátott 1. osztályú hőállóságú panelek.

Légszűrő
Méhsejt szerkezetű polipropilén mosható levegőszűrő, könnyen eltávolítható a karbantartási műveletekhez.

Hőcserélő
Magas hatékonyságú hőcserélő rézcsővel, alumínium lamellázattal, sárgaréz csatlakozókkal és légtelenítő szeleppel ellátva. A vízcsatlakozások a szereléskor át-fordíthatók. Kérésre lehetséges egy további hőcserélő beszerelése is a 4 csöves rendszerekhez.

Ventilátor
A kettős beszívású centrifugális ventilátorok statikailag és dinamikailag kiegyensúlyozottak, antisztatikus ABS-ből készülnek, szárnyprofilos lapátokkal, eltolt modulos szerkezetben. Az alacsony zajszintű ventilátor ház magas hatékonyságú profillal rendelkezik.

Elektromos motor
Rezgéscsillapítókra ültetett, folyamatosan aktív kondenzátorral és termikus tekercs védelemmel ellátott közvetlen meghajtású ventilátor motorok 3 fokozatú változatban készülnek, az egyedi igények alapján optimális zajszintű és elektromos fogyasztású működéssel.

FLAT i - INVERTERES BLDC motorral felszerelt változat.
A nagymértékű elektromos fogyasztás csökkenés mellett a BLDC inverteres technológia az AC váltóáramú motor technikához képest lehetővé teszi a készülék teljesítményének folyamatos beállítását a tényleges helyi hőmérséklet és páratartalom igényhez. Ez nyilvánvaló előnyökkel jár komfort és akusztikai szempontból is. Alkalmazása különösen hatékony részterhelés esetén, ami a legtöbb üzemi esetén előfordul. A vezérlési logika képes nagymértékben csökkenteni a motor forgási sebességét, mely különösen csökkenti az energiafelhasználást és a zajkibocsátást. A FLAT i készülék kefe nélküli INVERTERES BLDC motorral felszerelt, vezérlése EVO, MYCOMFORT LARGE vagy TED mikroprocesszoros egységgel lehetséges egy analóg kimeneten keresztül (0-10 V), amely a frekvenciaváltóhoz csatlakozik.

További információkért keresse a Galletti szakpartnereket.

www.galletti.hu

Tóth Attila

(x)

Fan coil

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul