e-gépész online szaklap

Start 2024 – Épületgépészeti Évindító Információs Nap

2024. január 31. Budapest

2024. január 10. | e-gépész| |  0 |

Start 2024 – Épületgépészeti Évindító Információs Nap

Újra megrendezésre kerül Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpontban a START 2024 – Épületgépészeti Évindító Információs Nap a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében. Tematikus konferenciák, pörgős szakmai program párhuzamosan több teremben, az előtérben pedig több mint 60 céges kiállító várja az érdeklődő szakmabelieket. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény keretében párhuzamosan zajlik majd a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara kötelező képzése, valamint a HKVSZ képzése is.

Nagyszabású évindító információs napunkon 4 teremben 5 tematikus szakmai program zajlik majd. A tematikus programokban közös, hogy újdonságokat, aktuális és jövőbe mutató szakmai tudást tartalmaznak, vagyis hatékonyan hozzájárulnak az épületgépészeti tervezők, kivitelezők, üzemeltetők színvonalas munkavégzéséhez.

Ha részt kíván venni a rendezvényen, kérjük, az alábbi honalpon megtalálható programok közül arra regisztráljon, amelyik a legjobban érdekli. Másik programra nem szükséges regisztrálni, mert a többi teremben zajló előadások a nap folyamán szabadon látogathatók lesznek.

 A rendezvénnyel kapcsolatos minden információ megtalálható a rendezvény önálló honlapján: https://start.megsz.hu/

Érdekel

ÉpületgépészetMÉGSZ

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul