e-gépész online szaklap

Megjelent a Belimo új szelepkiválasztó segédlete

2019. március 27. | támogatott cikk| |  0 |

Megjelent a Belimo új szelepkiválasztó segédlete

Akik szerették a Belimo régi, tologatós szelepkiválasztó segédletét, azok számára jó hírünk van!

Új köntösbe bújt a régi segédlet és elkészült a digitális változat is. A kétoldalas segédlet kvs-érték alapján történő szelepkiválasztásra, illetve dinamikus csapok előbeállítási értékeinek meghatározására egyaránt alkalmas.

Próbálja ki!

De lássuk, hogy milyen egyéb segédleteket biztosít a Bellimo az épületgépész-, épületautomatika-tervezők és -kivitelezők számára.

VDI3805 Selektor

A VDI3805 Selektor főként épületgépész-tervezők számára ajánlható. A teljeskörű temékadatbázis lehetőséget biztosít, mind légtechnikai mozgatók, mind hűtési-fűtési motoros szerelvények kiválasztására. A szelepek és csapok műszaki paramétereinek meghatározása után a megfelelő hajtóművet, illetve egyéb tartozékaikat (pl. tengelyfűtés, csatlakozó hollander) is definiálhatjuk. A körbeforgatható, 3 dimenziós motoros szerelvények ezek után AutoCAD-be vagy Revit-be exportálhatók.

A kiválasztóprogram regisztráció után ingyenesen letölthető.

Belimo SelectPro

A Belimo SelectPro méretező- és kiválasztóprogram kiváló lehetőséget biztosít motoros szelepek, illetve szenzorok kiválasztására. A különféle Belimo szabályozószelepek, csapok, pillangószelepek gyorsan és egyszerűen meghatározhatók az alapvető kiválasztási paraméterek szerint (DN, PN, csatlakozás típusa, kvs-érték, ...) Hasonló egyszerűséggel tudjuk az adott szeleppel kompatibilis motorokat is kiválasztani. A program nagy segítséget nyújthat épületgépész és épületautomatikás szakemberek számára egyaránt.

A kiválasztóprogram regisztráció után ingyenesen letölthető.

Belimo Retrofit

A Belimo Retrofit program széleskörű adatbázisában több mint 50 gyártó, több száz típusú szelepéhez tudjuk meghatározni a megfelelő Belimo hajtóművet, illetve a hozzá tartozó adaptert. Probléma esetén az épületüzemeltetők szívesen cserélik le a régi, meghibásodott szelepmozgatókat a Belimo megoldásaira. „Ha egy Belimot beszerelek, azzal nincs többé baj, nyugodtan alhatok.” Ilyen esetekben nyújt egyszerű segtséget a telefonos applikációként is letölthető Retrofit program.

Belimo weboldal

Ha valaki a mindennapok legegyszerűbb megoldását keresi, annak ajánljuk a Belimo weboldalt. A www.belimo.at weboldalon naprakész információkat találunk a Belimo termékekről. Regisztrált partnerek tájékozódhatnak a termékek árairól, illetve számos segítséget kaphatnak, mind légtechnikai, mind víz oldali megoldások kiválasztásához, méretezéséhez.

Kapcsolat:
Schmidt Ferenc
Értékesítési vezető

Belimo – Magyarország
BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H.
Ghegastraße 3.  1030 Wien, Ausztria    

magyarországi iroda:
2040, Budaörs, Puskás Tivadar utca 5.
+36 70 387 0520
ferenc.schmidt@belimo.at
www.belimo.at
www.belimo.hu

Belimo

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul