e-gépész online szaklap

Carrier 30AWH típusú, reverzibilis, monoblokk levegő-víz hőszivattyúk

| | |  0 | |

A Twin Rotary kompresszorral ellátott, reverzibilis AquaSnap PLUS levegő-víz hőszivattyú/hűtő berendezések fő felhasználási területét a lakóházak és a kisebb kereskedelmi létesítmények jelentik. Eurovent-minősítés, kiváló energiahatékonyság és kivételesen halk működés jellemzi őket, emellett a környezeti hőmérséklettel kapcsolatos legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek.

A Carrier 30AWH hőszivattyúk a legfrissebb műszaki újításokat tartalmazzák: R410A hűtőközegük nem károsítja az ózonréteget, emellett egyenáramú inverteres Twin Rotary rendszerű kompresszorokkal, alacsony zajszintű ventilátorokkal és mikroprocesszoros vezérléssel rendelkeznek.

Rendkívül gazdaságos működésüknek köszönhetően az inverteres hőszivattyúk minden EU-tagországban feljogosítanak a helyi adókedvezmények és a korszerűsítési támogatások igénybevételére is.

A 30AWH sorozat tervezésekor az egyik fő szempont az egyszerű telepítés és karbantartás volt; ezek a modellek tovább erősítik a Carrier jó hírnevét, melyet kimagasló minőségű, megbízható termékeivel szerzett magának.

Az AquaSnap PLUS sorozat sokoldalú kihasználhatóságát az is fokozza, hogy hidraulikus modullal vagy anélkül is rendelhetők. A telepítés körülményeitől függően különböző kiegészítőkkel is elláthatók, ilyen például a 80HMA Comfort modul, a 200 vagy 300 literes használati melegvíz-tartály napkollektor csatlakozással vagy anélkül.

Az AquaSnap PLUS hőszivattyú-rendszerek a Carrier különböző kazettás, alacsony, közepes és magas nyomású légcsatornázható, konzolos, valamint mennyezetbe vagy falra szerelhető fan-coil egységeivel is kiegészíthetők.
Lépjen kapcsolatba értékesítő mérnökeinkkel, és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást!

(x)

CarrierHőszivattyú

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul