e-gépész online szaklap

Épületgépész felelős műszaki vezető és műszaki ellenőr tanfolyam indul

2024. január 19. | e-gépész| |  0 |

Az Építéstudományi Egyesület a Magyar Mérnöki Kamarával együttműködve Rébay Lajos irányításával épületgépész felelős műszaki vezető és műszaki ellenőr tanfolyamot indít.

A tematika összeállításával a szakszerű, legjobb minőségű kivitelezést, és a hatékony üzemeltetést kívánják elérni. Ezért hangsúlyt a tervezéssel, kivitelezéssel és üzemeltetéssel szemben támasztandó korszerű követelményeken van (pl. a versenyeztetés, a vállalkozás, a megvalósítandó műszaki tartalom, az elvégzendő feladat minősítési rendszere és követelményei mind a tervezés, mind a kivitelezés számára). 

Tanfolyam egyúttal segítséget kíván adni a Magyar Mérnöki Kamara tervezői, szakértői, felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri, és egyéb szakmai jogosultsági feltételeinek elsajátításához is, a kamarai jogosultsági vizsga letételéhez, ezért a tanfolyam az MMK-val közösen kerül megszervezésre. A tanfolyam sikeres elvégzéséről ÉTE és MMK közös igazolást ad át a résztvevőnek. A tanfolyam ajánlható középfokú épületgépész végzettségű felelős műszaki vezetők és mester szakmunkások részére is. (Egyéb műszaki végzettségűek részvétele külön elbírálás alapján történik.)

A cél, hogy a jövőben, meghatározott nagyságú épületek kivitelezése jogosultsághoz, és az ehhez szükséges szakirányú képzés szükségszerű elvégzéséhez legyen kötve.
A tanfolyam helyszínei:

Az előadások helyszíne: Johnson Controls International Kft. székháza: Budapest IX. Gubacsi út 6b/1. (Megközelítés gépkocsival a Külső Mester utca felől, az épület a volt vágóhíd műemlék víztornyánál van, a parkírozó az épület mögött, a bal oldali vendég területen. Tömegközlekedéssel az 51-es villamossal a Hentes utcáig, és onnan már látszik az épület, és az oda vezető út.)

A gyakorlati foglalkozások cégek bemutatótermében, laborjában, illetve szerelési helyszíneken kerülnek megtarásra.

Jelentkezés

Az Építéstudományi Egyesület koordinátoránál elektronikus levélben (Rébay Lajos epgepoktatas@eptud.org, tel.: +36209316600) a jelentkező neve, telefon száma, e levél címe, a munkáltató neve, adószáma és számlázási címe megjelölésével. A jelentkezés visszaigazolják, megküldésre kerül a részletes órarend, témavázlatok és a tanfolyam kezdése előtt 30 nappal a munkáltatónak megküldésre kerül a részvételi költség számla.

A tanfolyam időpontja és költsége

A tanfolyam két féléves, április-június, illetve szeptember-november hónapokban minden második héten péntek és szombat napokon. Az első oktatási nap 2024. 04. 12.

A tanfolyam teljes (a két félév) költsége 628 000 Ft+áfa/fő. A díj tartalmazza az oktatás és az elektronikusan elérhető segédletek (témavázlatok, ábrák, táblázatok) teljes költségét. Étkezést, közlekedést, komplett jegyzetet nem tartalmaz. A számla átutalással egyenlítendő ki az ÉTE 10200830-32310281-00000000 számú számlájára.

A díj két részletben is fizethető 380 000 Ft+áfa (2024. 03. 31.), és 248 000 Fft+áfa (2024. 08. 31.) határidővel, mely igényt kérik a jelentkezéskor jelezni. 

Tájékoztatás

ÉTE: Rébay Lajos tanfolyamszervező
Telefon: +36209316600

A közlés pillanatában aktuális tematika az alábbi gombra kattintva érhető el pdf formátumban.

Tematika

Épületgépész

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul