e-gépész online szaklap

Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásverseny

Balatonkenese, szeptember 3–4.

2022. július 6. | e-gépész| |  0 |

Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásverseny

Remek szórakozás, emellett kiváló lehetőség a szakmai, üzleti és emberi kapcsolatok elmélyítésére – ezt kínálja az első alkalommal kiírt Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásverseny 2022. szeptember 3–4. között. A programokra nemcsak a versenyekre nevező épületgépészeket, hanem a családtagokat, barátokat és szurkolókat is szeretettel várják a szervezők. A Balatonfői Yacht Club kikötőjében húsz kikötőhely áll a csapatok rendelkezésére.

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség jóvoltából létrejövő vitorlás versenyen a szakmai, emberi és üzleti kapcsolatok építése a sport sajátosságaiból adódóan biztosított: ha szélcsend van, akkor a hajókon a nyugodt beszélgetésekkel, ha nagyon erős szél van, akkor a közös küzdelemben. A vitorlásverseny jó alkalom, hogy az épületgépészek bebizonyítsák: nemcsak a beltérben, hanem a természetben is tudnak bánni a levegővel és a vízzel. Az sem akadály, ha nincs vitorlástudás, vagy saját hajó, minden téren megoldást és lehetőséget biztosítunk a vállalkozó kedvű nevezőknek.

A programokra nemcsak a versenyekre nevező épületgépészeket, hanem a családtagokat, barátokat és szurkolókat is szeretettel várjuk, akikkel a díjátadást követő esti program remek szórakozást ígér, tovább növelve a szakma ismertségét, elismertségét. Vitorlázásban kevésbé tapasztaltak, vagy hajóval nem rendelkező versenyzők nevezését is várjuk, hajó és legénység szervezésében segítünk. A rendezvény jó lehetőség a kapcsolatépítésre, melyet ajánlunk az épületgépészeten túl, más iparágban dolgozók számára is.

NEVEZÉS, PROGRAMOK ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK

Facebook-esemény

Rendezvény

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul