e-gépész online szaklap

Start 2022 – Épületgépészeti információs nap

2022. március 22. Budapest

2022. március 8. | e-gépész| |  0 |

Újra megrendezésre kerül Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpontban a START 2022 – épületgépészeti információs nap a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében. Különleges, pörgős szakmai program lesz párhuzamosan több teremben, az előtérben a cégek kiállításával.

A rendezvényen részt vehet személyesen (már nem kötelező a védettségi igazolvány sem), de a programot részben online is követheti a YouTube-on. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény keretében párhuzamosan zajlik majd a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara kötelező képzése, valamint a HKVSZ képzése is.

A rendezvényen 3 teremben 4 fő program zajlik majd!

Catering terem: 8.50-16.00 Energiahatékonyság és komfort 2022 konferencia – ingyenes konferencia személyes részvétellel és online közvetítve

5-ös terem: 8.45-13.00 Fókuszban a klíma és a hőszivattyú – ingyenes F-gáz kreditpontos képzés személyes részvétellel
13.00-16.30 A HKVSZ saját F-gáz kreditpontos programja – személyes részvétellel (erre való jelentkezés később lesz elérhető)

4-es terem: 9.00-15.00 A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK) hagyományos kötelező kamarai továbbképzése – a részvétel csak személyes jelenléttel lehetséges

A rendezvénnyel kapcsolatos minden további információ megtalálható a rendezvény önálló honlapján a https://start.megsz.hu/ oldalon.

Érdekel

ÉpületgépészetMÉGSZ

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul