e-gépész online szaklap

Év Emberei díjazottak – 2021

2021. december 1. | e-gépész| |  0 |

Év Emberei díjazottak – 2021

Az épületgépészet legmagasabb rangú kitüntetéseinek, valamint az épületgépészet Év Emberei kitüntető címek 2021. évi díjazottjai – a hagyományok szerint minden évben -, így ebben az évben is november utolsó péntekén válnak ismertté a díjazottak és a szakma számára egyaránt.

A díjátadóra az Országos Magyar Épületgépész Napokat lezáró Épületgépész Bál keretei került sor 2021. november 26-án a Hotel InterContinentalban.

A Macskásy Árpád Alkotói díjat kapta: Zinaeddin Sami, az épületgépészet területén végzett kimagasló tervezői tevékenysége eredményeként itthon és külföldön létrejött műszaki alkotásokért, példamutató szakmai és erkölcsi magatartásáért kapja a díjat.
A Macskásy Árpád Életmű díjat kapta: Jakus István, az épületgépészet területén több évtizeden keresztül végzett kimagasló tervezői, mérnöki fejlesztői tevékenységéért, a szakmai közéletben végzett áldozatos munkájáért, példamutató szakmai és erkölcsi magatartásáért kapta a díjat.
Meszlényi Zoltán díjat kapta: Nagy Gyula, az Épületgépészeti Tagozat, majd a Magyar Mérnöki Kamara elnökeként számos céltudatos és következetes lépést tett a szakma együttműködési rendszerének új alapokra helyezéséért. Kiemelkedő szakmai, szakmaközéleti tevékenységéért kapja a díjat.
   
A 2021-es Év Épületgépész Oktatója: Eördöghné Dr. Miklós Mária, a Pécsi Tudományegyetem Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszékének docense
A 2021-es Év Épületgépész Mérnöke: Korda Tibor, több évtizedes épületgépész tervezői tevékenységéért
A 2021-es Év Épületgépész Tervezője: Oltvai Tamás, a Déli Klotild (köznyelven Matild) palota műemléképület 5*-os szállodává történő átalakításának épületgépészeti tervezése 
A 2021-es Év Épületgépész Kivitelezője: Szabó Imre, a Globál Gépész Kft. ügyvezetője
A 2021-es Év Épületgépész Kereskedője: Halmi Csaba, a Gienger Hungária Kft. ügyvezetője

A díjazottaknak gratulálunk.

Épületgépészeti TagozatÉv EmbereOMÉN

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul