e-gépész online szaklap

Tájékoztató az OMÉN kapcsán

2021. február 25. | e-gépész| |  0 |

Az OMÉN és az Épületgépész Bál szervezőbizottságának az elmúlt év novemberében, azzal a helyzettel kellett szembenéznie, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult vészhelyzetre tekintettel az Épületgépész Bált / díjátadó rendezvényt – amelyen átadtuk volna az épületgépész szakma díjait – el kellett halasztani.

Ebben a helyzetben a MMK Épületgépészeti Tagozata, az épületgépész szakma és a szakmai szervezetek különböző díjainak nyerteseit kihirdettük. Azt terveztük, hogy a díjak átadását a 2021-es év első felében, tavasszal, nyugodt, biztonságos környezetben valósíthatjuk meg.

A szervezőbizottságok az elmúlt napokban tárgyaltak a kialakult helyzetről, különösen a koronavírus beindult harmadik hullámára tekintettel.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy jelen pillanatban sem látható a rendezvény tavaszi, ünnepélyes keretek között történő megrendezésének lehetősége.

Éppen ezért a szervezőbizottság úgy döntött, hogy a 2020-as épületgépész szakmai díjak átadását a 2021-es – már várhatóan biztonságos körülmények között megrendezhető – november végi Épületgépész Bálra halasztja. Így ezen a rendezvényen két díjátadásra – az aktuális 2021-es mellett az előző évire is – kerül sor! Biztosak vagyunk benne, hogy ez a jó döntés, hiszen a résztvevők egészsége a legfontosabb számunkra is.

Bízunk abban, hogy 2021. november 26-án végre már biztonságos körülmények között találkozhatunk. Végre már személyesen is találkozhatunk. Ez az épületgépész társadalom nagy vágya!

Ebben bízva kezdte meg szervező munkáját az OMÉN 2021, ezen belül az Épületgépész Bál Szervező Bizottsága!

A 2020-as díjátadó rendezvény már befizetett szponzori támogatásai természetesen érvényesek lesznek a 2021-es Épületgépész Bálra is.

Várjuk a további támogatói jelentkezéseket! A szervezéssel kapcsolatos legfontosabb információkat továbbra is a www.talalkozzunk.hu honlapunkon követhetik!

Gyurkovics Zoltán, elnök
MMK Épületgépészeti Tagozat
OMÉN KB elnöke
Király Tamás
Magyar Épületgépészeti
Koordinációs Szövetség elnökségi tag
OMÉN Bál Szervező Bizottság elnöke

OMÉN

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul