e-gépész online szaklap

Új dimenziókat nyit a Műegyeti Épületgépész Napok

2020. október 7. | e-gépész| |  0 |

Új dimenziókat nyit a Műegyeti Épületgépész Napok

Az Országos Magyar Épületgépészek Napja egyik legnagyobb rendezvényének idén is a Műegyetem ad otthont november 26-27-én. A rendezvény különlegessége, hogy ezúttal az online térben zajlik, ami új dimenziókat nyit a tapasztalat- és információcserére, valamint újszerű megmutatkozási lehetőséget teremt a cégek számára a virtuális standokon keresztül.

Az elmúlt időszak során számtalan hazai és nemzetközi példa bebizonyította, hogy az internetes térben is lehet sikeres konferenciát rendezni, ami nem rosszabb, nem jobb mint a hagyományos forma, hanem más. Reméljük, a 2020-as rendezvény egy különleges eseményként marad meg majd emlékezetünkben  – áll Csoknyai Tamás, a BME ÉPGET Tanszékvezetőjének beharamgozójában.

Készülünk előadásokkal, virtuális kiállítással idén is. Csütörtökön lesz ismét diplomaterv-pályázat, valamint épületgépész hallgatói vetélkedő, melyre csapatok pályázhatnak az ország összes felsőoktatási intézményéből, ahol épületgépész-oktatás folyik. Este a jó hangulatról tanszékünk zenekara, az Épületgépész All Stars gondoskodik.

A pénteki napon energetikai és épületgépész szakmai továbbképzést tartunk. Lesz szó ivóvíz-higiéniáról és COVID-biztos légtechnikai rendszerekről, az épületenergetikai irányelv módosítása nyomán várható változásokról, továbbá a Paks II. projektről is.

További információk

 

Műegyetemi Épületgépész NapOMÉN

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul