e-gépész online szaklap

Webinárium az A2L-es hűtőközegekről

2020. május 7.

2020. április 27. | támogatott cikk| |  0 |

Webinárium az A2L-es hűtőközegekről

2020. május 7-én délelőtt 9.30-tól a Climalife, a Honeywell és a Tecumseh közreműködésével angol nyelvű webináriumot szervez az A2L-es hűtőközegekről a hűtéstechnikai szakemberek számára.

A webinárium alatt a hűtési szakembereknek lehetősége nyílik tudásuk fejlesztésére az A2L-es hűtőközeggel működő 1–40 kW hűtőteljesítményű aggregátokkal kapcsolatban, amelyeket például szupermarketekben, kiskereskedelmi üzletekben, hűtőkamráknál és hűtőházakban alkalmaznak.

Az A2L hűtőközegeket bemutató webinárium egyedülálló alkalom arra, hogy a résztvevők jobban megértsék, miért ez a technológia jelenti az elkövetkező évek megoldását új berendezésekben. Három hűtőközegre fog fókuszálni, a Solstice® yf, a Solstice® ze és a Solstice® L40X hűtőközegre, melyek lehetővé teszik a kereskedelmi és ipari hűtésben adódó igények kielégítését. 150 alatti GWP-jükkel megfelelnek az F-Gáz Rendelet követelményeinek, és lehetővé teszik a rendszerek energiahatékonyságának növelését.

A szakma szakértői bemutatják ezeknek, az A2L hűtőközegeknek a számára jóváhagyott berendezéseket és alkatrészeket, és részletesen körül járják a beüzemeltetésükkel kapcsolatos kérdéseket. A valós esettanulmányokon keresztül a tűzveszélyességgel, a töltet kiszámításával és a hőmérsékletcsúszással kapcsolatos kérdések megválaszolására is sor kerül.

A számítógépről, okostelefonról, tabletről vagy podcaston (audio) keresztül is elérhető webinárium kiváló alkalom az A2L hűtőközegek minden szempontból való megismerésére. A regisztrációkor már előre feltehetnek kérdéseket.

Időpont: 2020. május 7. csütörtök, 9:30-tól 10:30-ig.

Regisztráció

Climalife, az energiahatékonyság szerepében

A Climalife több, mint egy évszázada a hűtőközegek európai szakértője. Tevékenysége, valamint a minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettsége révén a legkorszerűbb szaktudásra tett szert a hűtés-, klíma- és fűtéstechnika, valamint megújuló energiák terén.

Több mint 250 alkalmazottja adja át az e téren felhalmozott tudását az ipari és kereskedelmi piacokon (nagy bevásárlóközpontok, kisboltok stb.), a társasházak és lakástulajdonosok számára, valamint a szolgáltatói szektorban (irodák, kórházak, repterek stb.).

Bármely rendszernek megfelelő szolgáltatás- és termékskálával elégíti ki az Önök igényeit: hűtőközegek, közvetítőközegek, hűtőkompresszor-olajok, szivárgásészlelés, tisztítás, forrasztás, analízisek, szolgáltatások/műszaki szolgáltatások.

A Climalife ugyanakkor előnyt élvez a Dehon Group szervezeti felépítéséből, amely jelentős piaci szereplő a nagy hatékonyságú vegyészeti megoldások terén, és ezáltal segíti innovatív megoldások kialakításában, és a szakmai partnerekkel – különösen gyártókkal, ipari vállalatokkal és viszonteladókkal – való kapcsolatok kiépítésében.
Innovatív szolgáltatások fejlesztése a biztonság és környezetvédelem terén, rendszeres technikai és szabályozási információ és nagy-teljesítményű eszközök teszik teljessé az átfogó kínálatot.

A Climalife termékeit és szolgáltatásait világszerte értékesíti globális értékesítési hálózatán keresztül, mely 13 országban van jelen (Belgium, Hollandia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Oroszország, Panama, Románia, Skandinávia, Spanyolország, Svájc), valamint helyi kirendeltségein (India, Kína, Szingapúr és Malajzia) és az exportcégén, a Galco-Climalife-on keresztül a világ többi pontján.

A hűtő- és klímatechnika itt kapcsolódik fenntartható, energiahatékony megoldásokkal.

Kapcsolattartó:
Climalife Groupe Dehon – Beke Enikő
Tel : +36 30 688 0698
E-mail : ebeke@climalife.dehon.com

ClimalifeHűtéstechnikaWebinárium

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul