e-gépész online szaklap

Épületgépész Tervezői Konferencia 2018

A megújuló épületgépészet

2018. május 4. | Gyurkovics Zoltán| |  0 |

Épületgépész Tervezői Konferencia 2018

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2018-ban már harmadik alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. Tervezői-, és üzemeltetői előadások keretében jelentős megújuló-energiás épületgépészeti rendszerek bemutatására, az üzemeltetési tapasztalatok elemzésére kerül sor, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentősége.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A rendezvényen való részvétellel a kollégák teljesíthetik az éves továbbképzési kötelezettségüket, de látogatói jeggyel azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen, így az előzetes felméréseink alapján 300-350 tervező kolléga részvételére lehet számítani. A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferencia időpontja: 2018. szeptember 28. 9-19 óra
A konferencia helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 3. előadóterem és előtér
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

A konferenciára várjuk a gyártó, forgalmazó és kivitelező vállalkozások jelentkezését, a részvétellel az MMK Épületgépészeti Tagozat szakmai munkáját támogatják.

A rendezvényen kiállítóként vagy hirdetőként van lehetőség a bemutatkozásra. Nagy örömünkre szolgál, hogy idén a kiállítói és hirdetői árainkon nem kellett emelnünk, így a részvétel feltételei változatlanok:

Kiállítóknak 9-19 óra közötti időszakban biztosítunk egy rendezvényasztalt igény szerinti darabszámú székekkel, valamint 3×2 m felületet a bemutatkozó anyagok elhelyezésére. A rendezvényen cégenként 2 fő ellátását (ebéd, büfé) biztosítjuk.

A kiállítói részvétel díja: 180 000 Ft+áfa.

Hirdetőknek a bemutatkozó anyagok elhelyezésére 3×2 m felületet biztosítunk. Elsősorban roll-up elhelyezését javasoljuk, a falra vagy paravánra rögzítési lehetőség korlátozott.

A rendezvényen hirdető cégenként 1 fő ellátását (ebéd, büfé) biztosítjuk.

A hirdetői részvétel díja: 60 000 Ft+áfa.

Kérjük, hogy a kiállítóként vagy hirdetőként való részvételi szándékot a kitöltött és aláírt szándéknyilatkozat visszaküldésével jelezzék! (keresztes.anita@bpmk.hu)

Letölthető dokumentumok:

Felhívom szíves figyelmüket, hogy kiállítói és hirdetői helyből sajnos idén sem fog sokkal több rendelkezésünkre állni, így csak a jelentkezés sorrendjében tudunk Önöknek helyet biztosítani!

 

Megtisztelő jelenlétükre feltétlenül számítok!

Budapest, 2018. május 2.

Tisztelettel:
Gyurkovics Zoltán
MMK ÉgT elnöke

Épületgépészeti TagozatÉpületgépész Tervezői KonferenciaGyurkovics Zoltán

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul