e-gépész online szaklap

Construma díjas a Siemens RDS110 okostermosztát

2018. április 3. | e-gépész| |  0 |

Construma díjas a Siemens RDS110 okostermosztát

A Siemens új RDS110 okostermosztátja funkcióinak és jellemzőinek kivételes kombinációjával mérföldkő az okostermosztátok világában. A 6 érzékelő használatával a készülék nem csupán egy megszokott helyiséghőmérséklet szabályozó internetes kapcsolattal, hanem egy komplex komfortot biztosító eszköz, egyedülálló intuitív kezelő felületekkel.

Az RDS110 a helyiséghőmérséklet szabályozást fejlett intelligenciával, hatékony öntanuló algoritmus alkalmazásával végzi, így tökéletesen pontosan képes biztosítani bármilyen hőtehetetlenségű rendszernél (padlófűtés vagy radiátoros, kicsi vagy nagy rendszer) a kívánt hőfokot. A páratartalom és légminőség érzékelő jele alapján további fejlett szabályozási eljárások aktiválhatók, a 2db univezális bemenet pedig további kiegészítő funkciók alkalmazását teszi elérhetővé. A professzionális épületfelügyeleti rendszerekből átvett „Zöld levél” funkció által az energiatakarékos üzemmódra való visszatérés egyetlen mozdulattal bármikor elérhető. Az intelligens szabályozásnak és kivételesen pontos hőmérséklettartásnak köszönhetően az EU minősítési rendszerén belül ez a termosztát A-osztályú, ErP4-es besorolású szabályozóként szerepel.

Construma díj 2018 – mert valóban különleges

Az ország legnívósabb építőipari kiállítása a Construma, mely időről időre lehetőséget biztosít az értékteremtő márkák és vállalkozások számára a bemutakozásra, új temékeik és megoldásaik bemutatására. A Siemens BT ágazat idén is látványos standdal vesz részt a rendezvényen, melynek keretében pályázott a kiállítás díjára új RDS110 okostermosztátjával. A termék műszaki jellemzői és minősége, a funkciók sokoldalúsága és a felhasználóbarát kezelőfelületek figyelembevétele alapján a nívós szakmai zsűri úgy döntött, hogy Construma 2018 Díjjal jutalmazza a terméket.

Siemens a Construmán!

 A Siemens épületautomatizálási és épületvillamossági üzletága idén is részt vesz Magyarország legnagyobb építőipari kiállításán, ahol bemutatja legújabb okosotthon és kisfeszültségű megoldásait. Az A pavilion 103C1 standján élőben is meg lehet tekinteni a Siemens új okostermosztátját, illetve számos egyéb, aktuális műszaki megoldással ismerkedhetnek meg a látogatók. Bemutatásra kerülnek a manapság oly divatos KNX alapú automatizálási eszközök, a Synco living egyedi helyiségszabályozó rendszer, valamint az Albatros hőközponti szabályozó rendszer is a hozzájuk tartozó távfelügyeleti lehetőségekkel együtt. A villamos üzletág népszerű lakossági termékei (kapcsolók, fi-relé stb.) ugyancsak kiállításra kerülnek.

Amennyiben terveik között szerepel a kiállítás meglátogatása, akkor kedvezményes belépőket az alábbi linken elérhető regisztrációs felület kitöltése után on-line jegyvásárlással, vagy a helyszínen a pénztárban tudnak vásárolni.

Várjuk Önöket április 11–15. között a Hungexpo területén, a Siemens standnál!

ConstrumaSiemensTermosztát

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul