e-gépész online szaklap

Akciós testo 320 füstgázelemző szett 2014. február 28-ig

| | |  0 | |

A testo 320 típusú füstgázelemző műszer minden készülékszerelő szakember számára elérhető árú készülék, mely tudásával messze kiemelkedik versenytársai közül.

A füstgázparaméterek numerikus megjelenítése mellett már elérhető a füstgáz mátrix funkció, amely a füstgázban mért maradék oxigén szint és a keletkezett szénmonoxid érték alapján egy négy negyedre osztott koordináta rendszerben grafikusan ad tájékoztatást arról, hogy a tüzelő berendezés az aktuális beállítások mellett optimálisan, túlfogyasztással, túl magas károsanyag kibocsájtással, vagy éppen balesetveszélyesen működik-e. Sok esetben a túl magas tüzelőanyag fogyasztás, vagy éppen a nem megfelelő hőmennyiség előállítása nem készülék beállítási hibából ered, hanem az épület adottságaiból, vagy a hőleadók eltömődöttségéből. Ezekben az esetekben nyújt segítséget ez a funkció a megrendelői panaszkezelésben.

A műszer 500 mérés tárolására alkalmas belső memória, valamint az EasyHeat felhasználói szoftver teszi lehetővé a mérések archiválását, jegyzőkönyvezését. A közelmúltban megjelent android applikáció segítségével bluetooth kommunikáción keresztül létesíthető kapcsolat a műszer és az okostelefon között.

A telefon kijelzőjén megjeleníthetők az aktuális mérési paraméterek, a mérés elindítható, megállítható, sőt a füstgáz paraméterek grafikusan is kijelezhetők. A mérési értékek elmenthetők a telefon memóriájába, amelyből Excel jegyzőkönyv készíthető. A telefon, mint távoli kijelző igazán komoly segítség lehet olyan esetekben, amikor a füstgáz mintavételi pont és a készülék beállítási pontja között nagyobb a távolság, mint amit a mintavevő szonda tömlőjével át lehet hidalni.

A nyolcsoros numerikus kijelző, valamint a környezeti CO mérés, a kéményhuzat mérés, a differenciál nyomásmérés funkciók mellett a csatlakoztatható gázszivárgás kereső szonda teszi a műszert alkalmassá számos kiegészítő feladat elvégzésére.

A csatlakoztatható metán és propán gázszivárgás kereső szonda 10 ppm érzékenységével, a műszer érték kijelzésével, valamint a mérések archiválhatóságával teszi különösen alkalmassá a készüléket a gáz-műszaki biztonsági felülvizsgálatok elvégzésére. A gázvezeték hálózat szivárgás mentességének vizsgálata mellett a környezeti CO mérés segítségével diagnosztizálható az esetleges füstgáz visszaáramlás. Mivel a mérési eredmények archiválhatók, a felülvizsgálatot végző szakember hitelt érdemlően tudja bizonyítani, hogy a műszaki biztonság kérdésében tett megállapításai helytállóak.
Szett tartalmazza: testo 320 füstgázelemző műszer, 180mm-es füstgázszonda, égési levegő hőmérséklet érzékelő, hálózati adapter/akku töltő, műszerbőrönd

testo 320 füstgázelemző szett akciós áron 295.000,-+ÁFA helyett 275.000,-+ÁFA 2014. február 28-ig (x)


Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul