e-gépész online szaklap

Új Weishaupt termékek – új árjegyzék

2022. október 26. | támogatott cikk | |  0 |

A világban rengeteg esemény zajlik, az információk rengeteg helyről áramlanak hozzánk.  Válogatnunk kell – és érdemes is.

A Weishaupt évtizedek óta bővíti termékválasztékát. A fűtési rendszerek ma már nem csak az olaj és gáz kondenzációs kazánokat és tartozékaikat, hanem a napkollektorokat, a melegvíz- és az energiatárolókat foglalja magába, hanem a levegő, a talajvíz és a földhő magas hatékonysággal való felhasználását is.

A most megjelent (277 HU jelű) árlista tartalmazza a hőtermelő berendezéseket, a rendszerekhez szükséges szivattyú-, elosztó- leválasztó-egységeket éppúgy, mint a hidraulikus váltókat, a legkülönbözőbb vezérlőket vagy levegő/füstgáz-rendszereket, kompakt égőket vagy nagymezős szolárrendszereket. Most először található meg a 470kW egységteljesítményű kishelyigényű kondenzációs gázkazán, a 15, a 25, a 32, 45 és 60kW-os álló kondenzációs gázkazánok…..

A mintegy 800 oldalas árjegyzék csak elektronikus formában érhető el, amely az ajanlat@weishaupt.hu e-mail-címre küldött üzenetben kérhető.

Weishaupt. Ez a megbízhatóság.    

Weishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul