e-gépész online szaklap

Tudjon meg mindent a hőszivattyúk kiválasztásáról

2020. június 17. | támogatott cikk | |  0 |

Tudjon meg mindent a hőszivattyúk kiválasztásáról

STIEBEL ELTRON hőszivattyú-méretező alkalmazás tervezőknek, amely lehetővé teszi a legmegfelelőbb hőszivattyú kiválasztását egy adott épületre vonatkozóan.

A STIEBEL ELTRON a hőszivattyús berendezések gyártása és fejlesztése során szerzett 44 éves szakmai tapasztalatát kívánja megosztani.

Az ingyenes webináriumon való részvétellel otthonról is bővíthető az energiahatékony épületgépészeti  berendezésekkel kapcsolatos szaktudás. A STIEBEL ELTRON soron következő előadásaink témája a megújuló erőforrásokat hasznosító hőszivattyús készülékek kiválasztása lesz.

Bemutatásra kerül a STIEBEL ELTRON saját hőszivattyú méretező alkalmazása, amely lehetővé teszi a legmegfelelőbb hőszivattyú kiválasztását egy adott épületre vonatkozóan. A bivalencia pontok meghatározására, a használati melegvíz és a GEO-zárásidő többletteljesítmény-igényére, az épület fűtési energiaigényére, valamint az energiaköltségekre is kitérnek az előadások.

A STIEBEL ELTRON webináriumai tervezőknek, gépészmérnököknek, kivitelezőknek, beruházóknak, tudatos vásárlóknak és minden érdeklődőnek ajánlható, akik a környezettudatos, energiahatékony és időtálló épületgépészeti megoldások iránt érdeklődnek.

 Aktuális webináriumok, melyekre az alábbi linkekre kattintva tud jelentkezni:

2020. június 22., 10:00 óra
A hőszivattyúk kiválasztása

JELENTKEZEM

2020. július 01., 14:00 óra
A hőszivattyúk kiválasztása

JELENTKEZEM

A résztvevők létszáma korlátozott. Jelentkezését a maximális létszám eléréséig fogadják. 

HőszivattyúStiebel EltronWebinárium

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul