Elegendő jutalékot kínálni a tervezőnek az üzleti sikerhez? Hűt, fűt, párátlanít, levegőt szűr. Supernova fan-coil készülékek. Az otthonfelújítási program mintegy 200 milliárd Ft nagyságrendű építési feladatot generál. Újítás a hűtéstechnikában: szakembereknek szánt forradalmi megoldás II.
Elegendő jutalékot kínálni a tervezőnek az üzleti sikerhez?
Az utóbbi időben – mail boxom alapján is állíthatom – erősödni látszik egy sajátos termékpromóciós gyakorlat! Tervezők százai kapnak azonos tartalmú leveleket szakmai partnerektől, néhány szakmai partnertől! Ezekben konkrétan meghatározott mértékű jutalék ígéretével adnak súlyt az általuk forgalmazott, gyártott termékeknek!
Támogatott tartalom
Hűt, fűt, párátlanít, levegőt szűr
Supernova fan-coil készülékek
Ismerje meg Ön is a sokoldalú Supernova fan-coil készülékeket és tegye komfortossá ingatlanát. Hűtés, fűtés, levegő szűrés, párátlanítás mindezt egy készülékkel?
Az otthonfelújítási program mintegy 200 milliárd Ft nagyságrendű építési feladatot generál
Az energiamegtakarítást célzó sikeres támogatási kérelem elkészítéséhez és megvalósításhoz hozzáértő szakmai közreműködés szükséges. Az építőipari szakemberek igénybevételének fontosságára hívja fel a figyelmet az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége.
Újítás a hűtéstechnikában: szakembereknek szánt forradalmi megoldás II.
Egyre növekszik az igény manapság a klímasemleges alternatív megoldások iránt is, ami azt jelenti, hogy a modern klímarendszerekben egyre gyakrabban használnak gyúlékony hűközegeket. A szakembereknek ezért fontos, hogy az műszereik megbízhatóak legyenek tűzveszélyes hűtőközegekkel is. Ezért a Testo kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a testo 565i intelligens vákuumszivattyút biztonságosan lehessen használni A3 és A2L gyúlékony hűtőközegekkel is.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz