A termelés csökkenésére készül az építőipar. ULOW-E – Radiátorok alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekhez. Megjelentek az otthonfelújítási program feltételei. Már termel az első kút a berettyóújfalui gázmezőn. Jön a második Épületgépész Foci Kupa. Újítás a hűtéstechnikában: szakembereknek szánt forradalmi megoldás I. Business Superbrands minősítést kapott a Lindab.
Hirdetés
Tapasztalt épületgépész munkatársakat keresünk closed-BIM iránt elkötelezett generáltervező irodánk budapesti és debreceni kirendeltségéhez. A több mint 27 éve stabil piaci szereplőként működő STUDIO IN-EX nagyléptékű nemzetközi projektek tervezéséhez agilis, projektvezetői ambíciókkal rendelkező tervezőmérnökök jelentkezését várja. Infók, jelentkezés →
A termelés csökkenésére készül az építőipar
A rendelésállományt és a cégek várakozásait figyelembe véve az építőipar továbbra is a termelés csökkenésére készül – közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) az MTI-vel. A szervezet szerint minden alágazatban a fizetőképes kereslet csökkenése tapasztalható.
Támogatott tartalom
ULOW-E – Radiátorok alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekhez
Az ULOW-E egy rendkívül hatékony ventilátoros radiátor, amely kiválóan működik alacsony hőmérsékletű, akár hőszivattyús rendszerek elemeként is, újépítésű épületekben vagy akár felújítások során is hasznos lehet.
Megjelentek az otthonfelújítási program feltételei
Megjelent az otthonfelújítási program végleges szövege, amely révén 108 milliárd forintos keretösszegből legfeljebb 20 000 darab, 1990 előtt épült ház felújításához jut támogatás.
Már termel az első kút a berettyóújfalui gázmezőn
Az MVM Csoport a tavalyi év végén indított új földgázkutatási és -termelési beruházást a Hajdú-Bihar vármegyei város térségében. A tervezett ütemezésnek megfelelően a nyár elején, 2024. június 17-én üzembe helyezték az első kutat.
Jön a második Épületgépész Foci Kupa
Tudományos kutatások sora igazolta, hogy egészségesebb focizni, mint a focit csak nézni. Ennek szellemében újra összecsapnak a zöld gyepen az épületgépészek!
Újítás a hűtéstechnikában: szakembereknek szánt forradalmi megoldás I.
Az épületgépészeti iparágban folyamatosan növekvő kihívásokkal szembesülnek a szakemberek, melyek megkövetelik az innovatív és hatékony megoldásokat. Az új testo 565i vákuumszivattyú ilyen forradalmi megoldást nyújt, mely teljesen automatizálja a hűtőrendszerek és hőszivattyúk vákuumolását. Az új innovatív termék 2024 április elejétől érhető el a Testo portfoliójában.
Business Superbrands minősítést kapott a Lindab
A Superbrands egy nemzetközi, világszinten is elismert márkaértékelési program, több mint 90 országban nyújt benchmarkot a nagyközönség számára és minden iparágból keresi a legjobb márkákat két kategóriában: fogyasztói és üzleti. A Lindab 2024-ben ismét elnyerte a Business Superbrands minősítést!
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz