Súlyos helyzetben vannak a napelemes pályázat kifizetéseire várók. FOCUS szerelvényrendszerek. Szereljen velünk! Jól indult az év az építőiparban. Újra megjelenik a tervellenőrzési tevékenység. Miért központi hővisszanyerős szellőzőrendszer?
Súlyos helyzetben vannak a napelemes pályázat kifizetéseire várók
Az az RRF 6.2.1-es, 100%-os támogatási intenzitású napelemes pályázat kifizetései és elszámolásai olyan mértékben húzódnak már, hogy az nemcsak a kivitelező napelemes cégeket sodorja bajba, hanem a pályázó családokat is. A közérdekű adatigénylésre adott minisztériumi válaszból kiderült, hogy a komplex, tehát nyílászárót és hőszivattyút is tartalmazó 9278 db pályázatból ez idáig 7 db (!!!) záróelszámolása történt meg.
Támogatott tartalom
FOCUS szerelvényrendszerek
Szereljen velünk!
Ismerje meg Ön is a FOCUS innovatív épületgépészeti megoldásait. Komplex rendszerkínálat: rögzítéstechnika, flexibilis bekötőcsövek, sárgaréz idomok, iszapleválasztók, ötrétegű cső- és szénacél présrendszerek a Merkapt Zrt. kínálatában.
Jól indult az év az építőiparban
Növekedett a három hónap alatt elindított kivitelezések értéke 2024 első negyedévében, az Aktivitás-Kezdés az elmúlt 6 negyedévben nem alakult ilyen magasan. A megkezdett építkezések összértéke 807 milliárd forint volt – derül ki az EBI Építésaktivitási Jelentésből.
Újra megjelenik a tervellenőrzési tevékenység
Az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény alapján újra megjelenik a tervellenőrzési tevékenység.
Miért központi hővisszanyerős szellőzőrendszer?
Egyre nagyobb igény mutatkozik hővisszanyerős szellőzés kialakítása iránt nagy épületekben is. A családi házak mellett, ma már szállodák, irodaházak esetében is egyre gyakrabban jelenik meg a hővisszanyerős szellőzési rendszer kiépítése iránti igény.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz