Szobrot állítana Hollán Ernőnek a Vas Vármegyei Mérnöki Kamara. Bemutatkoznak a Fisher klíma legújabb tagjai, a Fisher Black készülékcsalád. Lezárult a társadalmi egyeztetés. Tudtad, hogy óriási a különbség a gázkészülékek légpótlását biztosító légbevezetők és a komfort légbevezetők között? Új RDF4… Bacnet és Modbus termosztátok a Siemens kínálatában.
Szobrot állítana Hollán Ernőnek a Vas Vármegyei Mérnöki Kamara
200 éve Szombathelyen született Hollán Ernő, a Magyar Mérnök- és Építész Egylet megalapítója. A Vas Vármegyei Mérnöki Kamara kezdeményezi a szülővárosában Hollán első köztéri szobrának felállítását.
Támogatott tartalom
Bemutatkoznak a Fisher klíma legújabb tagjai, a Fisher Black készülékcsalád
Megérkeztek a Fisher klíma portfólió legújabb tagjai, a Fisher Black oldalfali split klímák. Új termékek legalább annyira hatékonyan hűtenek és fűtenek, mint amilyen hatékonyan nyűgöznek le külsejükkel. Az esztétikus, tükrös előlappal rendelkező fekete készülékek a Fisher klímáknál már megszokott gazdag felszereltséggel és kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek.
Lezárult a társadalmi egyeztetés
Kevesebb, mint egy hónapon belül indul az otthonfelújítási program, amelynek felhívástervezetét most véglegesíti a kormány a társadalmi egyeztetésen beérkezett több száz vélemény alapján. A 108 milliárd forintos keretösszegű otthonfelújítási program célja a családi házak felújítása, energetikai korszerűsítése, a családok rezsiterheinek csökkentése és a gazdasági növekedés ösztönzése.
Hétmilliárd forint többlettámogatást kaphatnak a távhőszolgáltatók
A kormány megtéríti a távhőszolgáltatók számára a nem lakossági vízdíjak év eleji egységesítéséből származó többletkiadásaikat. Az ágazati szereplők támogatásairól szóló miniszteri rendeletmódosítást a közeljövőben kihirdethetik.
Tudtad, hogy óriási a különbség a gázkészülékek légpótlását biztosító légbevezetők és a komfort légbevezetők között?
Még számos meglévő épületben üzemel hagyományos nyílt égésterű tüzelőberendezés, amely működése életveszélyessé is válhat nyílászáró csere, vagy homlokzati hőszigetelés után. Az égésilevegő ellátás itt már esetlegessé válik a megfelelően méretezett légbevezetők nélkül. Ezért ezek az eszközök még hosszú évekig az életünk részét fogják képezni.
Új RDF4… Bacnet és Modbus termosztátok a Siemens kínálatában
A Siemens a kommunikációképes szobatermosztátjainak folyamatos fejlesztése eredményeképpen a közelmúltban Magyarországon is bemutatta az RDF4... nevű új generációs szobatermosztát-családját.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz