Közlemény az új otthonfelújítási program kapcsán. Korszerű épületek, korszerű szellőzése . A kereslet mérséklődése volt tapasztalható a hőszivattyúk piacán a korábbi évhez képest. Az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában. Siemens RDG2..T termosztátok. Az intelligens helyiségszabályozás új korszaka. A design és a funkció találkozása az újbudai étterem felújítása során.
Közlemény az új otthonfelújítási program kapcsán
A 108 milliárd forint keretösszegű otthonfelújítási program a családi házak energiahatékonyságának javítását szolgálja. A támogatott háztartások a jelentős energiamegtakarítást eredményező beruházásoknak köszönhetően könnyebben tarthatják fogyasztásukat a rezsivédett sáv alatt.
Támogatott tartalom
Korszerű épületek, korszerű szellőzése
Ne legyenek illúzióink, attól, hogy valami új még nem biztos, hogy problémamentes. A legjobb elrendezésű otthon is rejthet komfortot érintő problémákat. Érdemes tisztába lenni azzal a ténnyel, hogy a mai energetikai szabványoknak egy épület csak úgy tud megfelelni, ha a megfelelő komfortot biztosító hőmérsékletet alacsony energiafogyasztás mellett képes biztosítani.
A kereslet mérséklődése volt tapasztalható a hőszivattyúk piacán a korábbi évhez képest
2023-ban hazánkban mérséklődött a kereslet a hőszivattyúk iránt, amely megoldások tiszta, környezetbarát és költséghatékony hűtési és fűtési rendszert biztosítanak az olyan lakóházak esetében is, ahol a fűtéskorszerűsítés nagyobb beruházást igényelne.
Az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában
A 2024-es Pollack Expo idén arra vállalkozik, hogy bemutassa: milyen technológiai megoldások együttes alkalmazásával jöhet létre egy intelligens épület. A kiemelt téma mellett az idei rendezvényen az elmúlt időszakban egyre inkább fókuszba kerülő elektromosjármű-iparhoz kapcsolódó hallgatói fejlesztések is megjelennek.
Siemens RDG2..T termosztátok
Az intelligens helyiségszabályozás új korszaka
A Siemens nemrégiben leplezte le legújabb fejlesztését a szobatermosztátok piacán. Az RDG2.. termosztát család legújabb modelljei új mércét állítanak a funkcionalitás és a felhasználói élmény terén. Ezek a készülékek nem csupán a korábban kedvelt jellemzőket őrzik meg, hanem új szintre emelik a helyiség automatizálást.
A design és a funkció találkozása az újbudai étterem felújítása során
A VakVarjú Buda étterem megújulása keretében, a szellőztetőrendszer korszerűsítése során műszakilag és esztétikailag is minőségi és megbízható Lindab megoldásokat választottak. Lindab professzionális akusztikai termékek és stílusos, az egyes helyiségek belső enteriőrjéhez igazodó, mégis funkcionálisan kitűnő Lindab befúvók segítik, hogy a megújult népszerű budai étteremben friss levegő és ideális belső komfort legyen.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz