Pozitív hatással lesz az építőiparra az új otthonfelújítási program. A split klíma szabályozás új generációja. Három hónap alatt 1939 lakástűz történt. Grundfos Mixit – a keverőkörök új generációja. Állásfoglalás az épületenergetikai tanúsításról szóló kormányrendelet kiegészítése kapcsán. Vadonatúj központi hővisszanyerős szellőztető rendszer (Helios).
Pozitív hatással lesz az építőiparra az új otthonfelújítási program
Az új otthonfelújítási program, amely mintegy 30 ezer ingatlan energiamegtakarítást szolgáló felújítására ad lehetőséget, pozitív hatást gyakorol az építőiparra, különösen a kis- és középvállalkozások számára kedvező – véli több piaci szereplő.
Támogatott tartalom
A split klíma szabályozás új generációja
A tisztább környezet iránti elköteleződés, az energiahatékonyság növelése és a nem megújuló energiahordozók terén kialakult helyzet miatt a hőszivattyúk lettek az első számú fűtőberendezések. Ezen belül is a split klímáknak, mint levegő-levegő hőszivattyúknak egyre szélesedik a felhasználási köre.
Három hónap alatt 1939 lakástűz történt
Idén az első negyedévében 1939 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat, a tüzekben 31 ember vesztette az életét, 145-en pedig megsérültek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Támogatott tartalom
Grundfos Mixit – a keverőkörök új generációja
A keverőkörök optimális tervezése és telepítése jelentős hatással van a beruházási költségekre, a komfortra, az energiahatékonyságra és a rendszer üzemeltetési költségeire.
Állásfoglalás az épületenergetikai tanúsításról szóló kormányrendelet kiegészítése kapcsán
A 176/2008. (VI.30.) kormányrendelet kiegészítése sok vitára, eltérő értelmezésre ad lehetőséget, ezért a MMK Épületgépészeti Tagozata, a szakmai sajtóban is megjelent vélemények figyelembevételével, az alábbi állásfoglalást fogalmazta meg.
Vadonatúj központi hővisszanyerős szellőztető rendszer (Helios)
Új családtaggal bővült a Helios központi hővisszanyerős szellőztetők termékpalettája – KWL 890 W! Az termékről készült prospektus már magyar nyelven is elérhető!
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz