Állásfoglalás az épületenergetikai tanúsításról szóló kormányrendelet kiegészítése kapcsán. Jövő héten ismét várja látogatóit a CONSTRUMA kiállítás. Több mint 32 kilométernyi vízvezetéket tisztítanak meg Észak-Pesten. Már ilyen is van: freoncsempész. A MERKAPT Zrt. idén is részt vesz a CONSTRUMA kiállításon. HUNGEXPO A Pavilon 201 F stand.
Állásfoglalás az épületenergetikai tanúsításról szóló kormányrendelet kiegészítése kapcsán
A 176/2008. (VI.30.) kormányrendelet kiegészítése sok vitára, eltérő értelmezésre ad lehetőséget, ezért a MMK Épületgépészeti Tagozata, a szakmai sajtóban is megjelent vélemények figyelembevételével, az alábbi állásfoglalást fogalmazta meg.
Támogatott tartalom
Jövő héten ismét várja látogatóit a CONSTRUMA kiállítás
Egy hét múlva ismét megnyitja kapuit a 42. alkalommal megrendezésre kerülő CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A több évtizedes múlttal rendelkező esemény méltán nevezhető az építőipari szakma éves csúcstalálkozójának, ahol ebben az évben is több száz kiállító mutatja termékeit, szolgáltatásait és vár minden érdeklődő szakmabelit.
Több mint 32 kilométernyi vízvezetéket tisztítanak meg Észak-Pesten
A Fővárosi Vízművek április 4. és 12. között végzi észak-pesti főnyomóvezetékeinek öblítését, amelynek során összesen 32 kilométernyi cső tisztul meg a IV., a XIII., a XIV., a XV. és a XVI. kerületben.
Már ilyen is van: freoncsempész
A közelmúltban egy olyan bűncselekménnyel bukott le egy amerikai férfi, mint korábban még soha senki az Egyesült Államok történetében. Hűtőközeget, konkrétan R22-t (freont) csempészett be Mexikóból az USA-ba, ahol ennek a fluorozott szénhidrogénnek a felhasználását, hasonlóan az Európai Unióhoz és más országokhoz, már betiltották. Öt év börtön és 250 ezer dollár pénzbüntetés lehet a bűncselekmény jogkövetkezménye.
Idén ismét indul a Danfoss e-Akadémia
Regisztrációs hiba miatt kérjük az érdeklődőket, hogy ismételten regisztráljanak az előadásokra!
A MERKAPT Zrt. idén is részt vesz a CONSTRUMA kiállításon
HUNGEXPO A Pavilon 201 F stand
Az otthonnak egy jól működő rendszernek kell lennie, ahol minden elem összefonódik és együttesen működik. A MERKAPT standon egy szakértő csapat teljes körű tudással és tippekkel várja az érdeklődőket, hogy segítsenek átgondolni, hogyan lehetnének az otthonok még energiahatékonyabbak és kényelmesebbek.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz