Tűzállósági vizsgálattal kapcsolatos szabványok jelentek meg. Rendszereket alkotunk... A MERKAPT Zrt. idén is részt vesz a CONSTRUMA kiállításon. Téglából készült kertes házra vágyunk. A Saunier Duval a Climalife mérnöki és szolgáltatási csapatát hívja segítségül. Jön a Szolár Konferencia!
Tűzállósági vizsgálattal kapcsolatos szabványok jelentek meg
Az MSZT 2024 márciusában két tűzállósági vizsgálattal és osztályba sorolással kapcsolatos szabványt jelentetett meg magyar nyelven európai uniós pályázati forrásból. Az egyik a légcsatornák, mint épületgépészeti berendezések tűzállósági vizsgálatával, a másik a hő- és füstelvezető/füstgátló rendszerek komponenseinek osztályba sorolásával foglalkozik, szintén a tűzállósági vizsgálati eredményeik felhasználásai alapján.
Támogatott tartalom
Rendszereket alkotunk…
A MERKAPT Zrt. idén is részt vesz a CONSTRUMA kiállításon
Az otthon az a hely, ahol minden összeáll, ahol a nyugalom megtalálja a helyét. De mi van akkor, ha még tökéletesebbé tehetnénk ezt az összeállást? Nos, erre hozzuk a választ! Az otthonnak egy jól működő rendszernek kell lennie, ahol minden elem összefonódik és együttesen működik. Standunkon szakértő csapatunk teljes körű tudással és tippekkel vár, hogy együtt átgondoljuk, hogyan lehetne otthonod még energiahatékonyabb és kényelmesebb. Találkozzunk a HUNGEXPO A Pavilon 201 F alatt található MERKAPT standjánál április 10–14 között!
Téglából készült kertes házra vágyunk
Modern, téglából készült családi ház, távol a város zajától. Így képzeli el a magyarok többsége álmai otthonát, ha az árak nem számítanának – derült ki egy friss, országos kutatásából. A valóságban a változó költségek és a kezdeti lépések bizonytalansága azonban sokakat elriaszthat már az építkezés gondolatától is. A legtöbben ráadásul meg sem tudják becsülni, mennyibe kerülhet álmaik otthonának felépítése, egy új szolgáltatással azonban pár kattintással mindez könnyen kiszámolható.
Támogatott tartalom
A Saunier Duval a Climalife mérnöki és szolgáltatási csapatát hívja segítségül
A töltőberendezések tervezése és a megelőző karbantartás végrehajtása a gyártóüzemek számára.
Jön a Szolár Konferencia!
A XVII. Szolár Konferencia 2024 az év legnagyobb napelemes rendezvénye elsősorban napelempiaci résztvevők részére a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség szervezésében a Construma második napján kerül megrendezésre.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz