Költözik a Magyar Mérnöki Kamara. Fisher szerverklíma-vezérlőmodul. A tizenharmadik Kéménykonferenciára került sor Kaposváron. Elindult a szakmai regisztráció a Construma kiállításra. Macskásy 120. Elindult a regisztráció a legnagyobb hazai napelemes konferenciára. IV. Nagy épületek, intelligens technológiák szakmai nap. 2024. március 20. Budapest.
Költözik a Magyar Mérnöki Kamara
Az országos köztestület 2024. március 12-28. között a Szerémi úti székhelyéről az 1118 Budapest, Budaörsi út 125/A. szám alá költözik. Az új helyszínen a berendezkedést követően a teljes infrastruktúra rendelkezésre áll és a főtitkárság működése is helyet kap.
Támogatott tartalom
Fisher szerverklíma-vezérlőmodul
Bemutatjuk legújabb fejlesztésünket, a Fisher klímákhoz illeszthető szerver- és csoportvezérlő-modulunkat.
A tizenharmadik Kéménykonferenciára került sor Kaposváron
A Kéményjobbítók Országos Szövetsége 2024. február 28-án és 29-én Kaposváron 13. alkalommal rendezte meg az Országos Kéménykonferenciát a Somogy Vármegyei Mérnöki Kamara meghívására és támogatásával.
Támogatott tartalom
Elindult a szakmai regisztráció a Construma kiállításra
Megkezdődött a szakmai regisztráció az idén április 10-14. között 42. alkalommal megrendezésre kerülő CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállításra. A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor keretében több száz kiállító várja az érdeklődőket legújabb termékeivel, szolgáltatásaival a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítási csokor része az OTTHONDesign 12. Otthonteremtési szakkiállítás.
Macskásy 120
Az épületgépész szakma idén ünnepelte Macskásy Árpád professzor úr születésének 120. évfordulóját. Február 29-én két különleges megemlékezésen vettek részt a szakma képviselői.
Elindult a regisztráció a legnagyobb hazai napelemes konferenciára
A XVII. Szolár Konferencia 2024 az év legnagyobb napelemes rendezvénye elsősorban napelempiaci résztvevők részére a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség szervezésében a Construma második napján kerül megrendezésre.
IV. Nagy épületek, intelligens technológiák szakmai nap
2024. március 20. Budapest
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre ez a tematikus szakmai nap a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpontban. Az egész napos programon szakmai előadások hangzanak el, a szünetekben a kiállítóké lesz a főszerep.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz