Macskásy-emléktábla koszorúzás. STIEBEL ELTRON hőszivattyús megoldások. Beszámoló a XIII. Kéménykonferenciáról. Szakmai összefogás a magyar lakásállomány megújításáért. Így működik a zsámbéki szennyvíztisztító telep. Szélesebb körben elérhető az újrahasznosított acélból készült Lindab légcsatorna.
Macskásy-emléktábla koszorúzás
2024. február 29-én, a XIII. Kéménykonferencia után tízenheten elutaztunk Csurgóra, Macskásy Árpád professzor úr szülővárosába, hogy megkoszorúztuk az emléktábláját abból az alkalomból, hogy ezen a napon lett volna 120 éves.
Támogatott tartalom
STIEBEL ELTRON hőszivattyús megoldások
A STIEBEL ELTRON várja gépésztervezők és kivitelezők jelentkezését a különböző hőszivattyús képzéseire. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött és a helyszín befogadóképessége miatt limitált létszámú.
Beszámoló a XIII. Kéménykonferenciáról
A Kéményjobbítók Országos Szövetsége (KÉOSZ) kétévente rendez szakmai kiállítással egybekötött konferenciát. Hagyományos helyszínnek volt eddig tekinthető Kecskemét, ám ezúttal Kaposváron került sor a kétnapos eseményre azzal, hogy helyszínként Kecskemét továbbra is megmarad.
Szakmai összefogás a magyar lakásállomány megújításáért
Széles körű szakmai összefogással javaslatcsomag készült a magyar lakásállomány megújítására, amely hozzájárulhat a magyarok életminőségének és az ország energiafüggetlenségének növeléséhez is – olvasható az Egyensúly Intézet MTI-n megjelent közleményében.
Így működik a zsámbéki szennyvíztisztító telep
Immár egy éve kezeli a zsámbéki szennyvíztisztító telep új egysége öt Pest vármegyei település (Budajenő, Telki, Perbál, Tök és Zsámbék) szennyvízét. A modern létesítmény, ami a több mint 30 éves elődjét váltotta fel, napi 2500 köbméter, csatornahálózaton keresztül érkező szennyvíz és napi 30 köbméter szippantott szennyvíz tisztítására alkalmas.
Szélesebb körben elérhető az újrahasznosított acélból készült Lindab légcsatorna
Az újrahasznosított acélból készült termékek legalább 75%-ban újrahasznosított acélból készülnek, ami jelentősen, 60%-kal csökkenti a CO2-kibocsátást a hagyományos acélból készült azonos termékekhez képest.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz