A húszi konfliktus miatt áremelkedésre lehet számítani a klímapiacon. Ötrétegű csőrendszerre van szüksége? Focus Multilayer – szereljen velünk! Magyar klímaszerelő a világ élvonalában. Hírek az áprilisban nyitó Construma kiállításról. Szakmai programok, Construma-díj, regisztráció. IV. Nagy épületek, intelligens technológiák szakmai nap. 2024. március 20. Budapest. Lindab tavaszi oktatások. A Solar Energy Booster még hatékonyabbá teszi a napelemet a Greenway® Neo Solar N-nel.
A húszi konfliktus miatt áremelkedésre lehet számítani a klímapiacon
Tucatnyi hajó megtámadása elég volt a konténerhajózás költéségének megháromszorozására, ami jelentősen megnöveli a klímaberendezések szállítási költségét, amely hamarosan a magyar piacra is begyűrűzik.
Támogatott tartalom
Ötrétegű csőrendszerre van szüksége?
Focus Multilayer – szereljen velünk!
Ismerje meg Ön is a Focus Multilyer ötrétegű csőrendszerét. A csövek új generációja, amely egyesíti a műanyag és a fémcsövek előnyeit. Ha rugalmasan alkalmazható csőrendszert keres, válassza az ötrétegű csöveket és a velük kompatibilis idomokat!
Magyar klímaszerelő a világ élvonalában
A Daikin Service Games klímaszerelőknek meghirdetett világverseny Japán döntőjébe nyert kvalifikációt egy magyar versenyző, Dobai András, aki a Daikin Hungary szerviztechnikusa.
Támogatott tartalom
Hírek az áprilisban nyitó Construma kiállításról
Szakmai programok, Construma-díj, regisztráció
Idén április 10-14. között 42. alkalommal kerül megrendezésre a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás. A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor keretében idén 5 pavilonban több száz kiállító mutatja be legújabb termékeit, szolgáltatásait a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítási csokor része lesz még az OTTHONDesign 12. Otthonteremtési szakkiállítás.
IV. Nagy épületek, intelligens technológiák szakmai nap
2024. március 20. Budapest
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre ez a tematikus szakmai nap a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpontban. Az egész napos programon szakmai előadások hangzanak el, a szünetekben a kiállítóké lesz a főszerep.
Lindab tavaszi oktatások
A légtechnikai témákat átfogó kurzusok az elméleti alapismeretek mellett a megfelelő termékkiválasztásra és a feladatok optimális megoldására koncentrálnak. A szakmai képzéseken való részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött és Microsoft Teams alkalmazáson keresztül zajlanak.
A Solar Energy Booster még hatékonyabbá teszi a napelemet a Greenway® Neo Solar N-nel
A Solar Energy Booster azzal járul hozzá az energiaátalakításhoz, hogy a meglévő napelemek nemcsak több elektromos energiát, hanem hőenergiát is képesek termelni.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz