Megcsappant a magyarok építkezési kedve. Grundfos TPE szivattyúk, mostantól IE5 motorhatékonysággal. Betekintés az építési vállalkozások marketingkommunikációs gyakorlatába. Gyárlátogatás és MotoGP versenyélmények a Gallettivel. Tervezői Pályázat. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. november 13. Jelölje kollégáit az Év Emberei díjakra. Épületgépész rendezvények országszerte. Megbízható Testo szervizcsaptelep az egyszerű és hosszú távú mérések érdekében. REHAU Indoor Climate termékek most rendkívül kedvező áron.
Megcsappant a magyarok építkezési kedve
Az Újház legfrissebb felmérése szerint a válaszadók 63 százaléka egyáltalán nem tervez a következő évben felújítási munkálatokat, miközben csupán 19 százalék elégedett ingatlana jelenlegi állapotával. A lakosság 31 százaléka kizárólag állami támogatással tudna belevágni az építkezésbe vagy felújításba.
Támogatott tartalom
Grundfos TPE szivattyúk, mostantól IE5 motorhatékonysággal
A Grundfos TP/TPE szivattyúcsalád tagjai olyan egyfokozatú centrifugál szivattyúk, amelyeknél csúszógyűrűs tengelytömítést használunk, beépítésük ún. in-line módon történik. Robosztus és megbízható szivattyúk tartoznak ebbe a családba. Jellemzőjük, hogy ún. blokkszivattyúk (a motor és a szivattyú járókerék egy tengelyen van, nincs tengelykapcsoló), és konstrukciójuknak köszönhetően jól tolerálják a szennyezett folyadékok szállítását. A szivattyúkat az elektromos hálózatról direkt, vagy a külső fordulatszám szabályozó egységről is meg lehet hajtani.
Betekintés az építési vállalkozások marketingkommunikációs gyakorlatába
Miközben az építési vállalkozók fontosnak tartják a tudatos kommunikációt, más iparágakhoz képest keveset tesznek érte – derül ki abból a felmérésből, amit az ÉVOSZ végzett az építési vállalkozások külső és belső marketing kommunikációs gyakorlatát vizsgálva.
Támogatott tartalom
Gyárlátogatás és MotoGP versenyélmények a Gallettivel
Mint minden évben, a Columbus cégcsoport idén is szervezett egy gyárlátogatást épületgépész tervezőknek az olasz Galletti folyadékhűtő és fan coil gyárba, Bologna-ba.
Tervezői pályázat
Benyújtási határidő: 2023. november 13.
A hagyományoknak megfelelően az idei évben is meghirdetésre kerül a nyilvános tervpályázat, amelyen az utóbbi öt évben megvalósult, illetve tervezett, műszaki innováció szempontjából kiemelkedő létesítmény épületgépészeti tervezője indulhat.
Jelölje kollégáit az Év Emberei díjakra!
Az Év Emberei díj egy olyan szakmai elismerés, mellyel a kiemelkedően végzett munkát ismeri el a szakma. A díjat a szakterület széleskörű tagoltsága miatt, az épületgépészet különböző területeihez nevesítve ítélik oda.
Épületgépész rendezvények országszerte
A különböző helyszínekre szervezett szakmai rendezvények – találkozások, kerekasztal-beszélgetések, létesítménylátogatások, valamint sportversenyek – időpontjai kiléptek az egyhetes keretből, így 2023-ban OMÉN hete az OMÉN hónapjára bővült, így az egész november az épületgépészetről szól!
Megbízható Testo szervizcsaptelep az egyszerű és hosszú távú mérések érdekében
A hűtéstechnikai szakemberek eszközválasztása nagy jelentőséggel bír a hűtéstechnika világában. A múltban egy szakember több bőröndnyi eszközzel kellett, hogy rendelkezzen a helyszíni munka során, akár lakossági akár ipari ügyfelek rendszerét kívánta karbantartani, beüzemelni. Napjainkban ez megváltozott, hiszen a műveletek végrehajtásához elég pár mérőműszer és okostelefon a feladatok elvégzéséhez. A Testo több mint 20 éves szakértelemmel gyárt és fejleszt szervizcsaptelepeket, amelyek a felhasználó igényeihez viszonyulnak. Már a mai Testo okos mérőműszerek praktikusabbak, egyszerűbbek és kényelmesebbek, mint az analóg megoldás.
REHAU Indoor Climate termékek most rendkívül kedvező áron
30 év – 30% jelszóval hirdettük meg jubileumi eShop akciót a REHAU Indoor Climate termékekre. Az akcióban szereplő kedvezményes vásárláshoz nincs más dolga, mint az eShop oldalán található kuponkódok használata, miután a kosarába helyezte a termékeket és az előtt, hogy a megrendelést leadta volna felénk.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz