Tájékoztatás a Magyar Mérnöki Kamarában nyilvántartott gázszerelők részére. A Panasonic nanoe™ X technológiája a VDI 6022 szabvány szerint tanúsított beltéri levegőminőséget biztosít. Jelölje kollégáit az Év Emberei díjakra. Felhívás bridzs kupára. II. Fókuszban a Klíma és a Hőszivattyú Szakmai Nap. November 7. Budapest. Az építőanyag-kereskedelem helyzetértékelése és a jövő évi várakozások. A Lindab újrahasznosított acélból készült légtechnikai termékeket vezet be, amelyeknek 62 százalékkal alacsonyabb a környezeti hatása. Helios ventilátorok – ROTH Energiarendszerek szakmai reggelik. 30 év – 30%: eShop akció a REHAU Indoor Climate termékekre.
Tájékoztatás a Magyar Mérnöki Kamarában nyilvántartott gázszerelők részére
Mivel az utóbbi időben számos megkeresést kapott a Magyar Mérnöki Kamara is az „Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó” megnevezésű tevékenység végzésével kapcsolatban, a MMK Épületgépészeti Tagozata tájékoztatást kért a tárgyi ITM Rendeletben foglaltak értelmezésére!
Támogatott tartalom
A Panasonic nanoe™ X technológiája a VDI 6022 szabvány szerint tanúsított beltéri levegőminőséget biztosít
A Panasonic Heating & Cooling Solutions innovatív nanoe™ X Mark 2 és Mark 3 technológiáját a VDI szabványok szerint tesztelték és tanúsították. Az 1856-ban alapított VDI a Német Mérnökök Egyesülete, amely számos európai ipari szabványt határoz meg.
Jelölje kollégáit az Év Emberei díjakra!
Az Év Emberei díj egy olyan szakmai elismerés, mellyel a kiemelkedően végzett munkát ismeri el a szakma. A díjat a szakterület széleskörű tagoltsága miatt, az épületgépészet különböző területeihez nevesítve ítélik oda.
Felhívás bridzskupára
Móczár Gábor, korábbi MÉgKSZ elnök egy felhívással fordul mindazon épületgépész kollégák felé, akik szívesen ülnének kártyaasztal mellé.
Támogatott tartalom
II. Fókuszban a Klíma és a Hőszivattyú Szakmai Nap
Második alkalommal kerül megrendezésre ez a tematikus szakmai nap a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpontban. Az egész napos programon szakmai előadások hangzanak el, a szünetekben a kiállítóké lesz a főszerep. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Az építőanyag-kereskedelem helyzetértékelése és a jövő évi várakozások
Az ÉVOSZ Magyar Építőanyagkereskedelmi Tagozata szerint az építőanyag-kereskedelem mélypontja 2024-re várható. Felmérték a tagozat elnöksége által képviselt magyar tulajdonú vállalkozások véleményét a hazai építőanyag-kereskedelmi piac helyzetéről, mely nagyságrendileg a piac 40%-át tudhatja magáénak.
A Lindab újrahasznosított acélból készült légtechnikai termékeket vezet be, amelyeknek 62 százalékkal alacsonyabb a környezeti hatása
A Lindab újabb lépést tesz termékei környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében. A vállalat újrahasznosított acélból készült légcsatornákkal bővíti a termékválasztékot. A Lindab a saját és partnerei CO₂ kibocsátásának csökkentése érdekében az újrahasznosított acélt és a fosszilis anyagoktól mentes acélt választotta, mint „zöldebb alapanyagot”.
Helios ventilátorok – ROTH Energiarendszerek szakmai reggelik
Vegyél Te is részt napindító szakmai reggelinken! A hasznos tanácsok és a kötetlen szakmai beszélgetések mellett, kávéval és péksüteményekkel is várunk! További információkért és a szakmai reggelik helyszíneiért kattints!
30 év – 30%: eShop akció a REHAU Indoor Climate termékekre
Idén 30 éves a REHAU Kft., amit egy jubileumi kerékpártúrával tettünk úgy magunk, mint részt-vevő partnereink számára emlékezetessé! Jelszavaink a következő 30 évre is: Bizalom! Megbízhatóság! Innováció! Az évforduló alkalmából jubileumi akciót is hirdetünk a REHAU Indoor Climate termékekre!
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz