Tervezői Pályázat az Országos Magyar Épületgépész Napok alkalmából. A textil légcsatornák pontosan méretezett légbevezető rendszerek …is lehetnek! Videós beszámoló a Tervezői Konferenciáról. ALMEVA – Professzionális égéstermék-elvezető rendszerek. V. Gáz- és Kéménytechnikai Szakmai Nap. 2023. október 25. Budapest. Műegyetemi Épületgépész Nap. 2023. november 24.
Tervezői Pályázat az Országos Magyar Épületgépész Napok alkalmából
A hagyományoknak megfelelően az idei évben is meghirdetésre kerül a nyilvános tervpályázat, amelyen az utóbbi öt évben megvalósult, illetve tervezett, műszaki innováció szempontjából kiemelkedő létesítmény épületgépészeti tervezője indulhat.
Támogatott tartalom
A textil légcsatornák pontosan méretezett légbevezető rendszerek
…is lehetnek!
Textil anyagból légcsatornát készíteni nem egy óriási kihívás, ezt sok kisebb-nagyobb cég megoldja valahogy, de azt már csak néhány komoly gyártó tudja, hogy a légtechnika tervező által meghatározott mennyiségű és hőmérsékletű befújt levegő miként fog viselkedni, hogyan jut el a tartózkodási zónába.
Videós beszámoló a Tervezői Konferenciáról
2023. szeptember 29-én nagy sikerrel zajlott le a VII. Épületgépész Tervezői Konferencia a Lurdy Házban, melynek mottója „Az energiafüggőség ellen!” volt. Az alábbiakban egy videós összefoglalóval villantjuk fel az esemény néhány pillanatát és idézzük fel a résztvevők véleményét.
Támogatott tartalom
ALMEVA – Professzionális égéstermék-elvezető rendszerek
Ismerje meg Ön is az ALMEVA Quadra TW25 – új, rozsdamentes acélból készült, többrétegű koncentrikus égéstermék-elvezető rendszerét!
V. Gáz- és Kéménytechnikai Szakmai Nap
2023. október 25. Budapest
Újra megrendezésre kerül Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpontban a gázszakma legfontosabb fejlődési irányaival és jogszabályváltozásaival foglalkozó, kiállítással is egybekötött szakmai nap a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Műegyetemi Épületgépész Nap
2023. november 24.
A Budapesti és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara szervezésében Digitalizáció az építőiparban címmel kerül megrendezésre a BME E épületében a Műegyetemi Épületgépész Nap.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz