VII. Épületgépész Tervezői Konferencia és Kiállítás. Mottó: Energiafüggőség ellen. Fókuszban az alacsony energiafelhasználás, de ne felejtsük el, ehhez hatékony szellőzőrendszer is kell! Meglepő eredményeket hozott a lakáshűtési gyakorlatokat vizsgáló felmérés. 90 százalékos a magyarországi gáztárolók töltöttsége. A teniszpályán mérték össze tudásukat az épületgépészek. Légtechnika tervezői konzultációk. Épületgépész Vitorláskupa.
VII. Épületgépész Tervezői Konferencia és Kiállítás
Mottó: Energiafüggőség ellen
2023. szeptember 29-én, pénteken kerül sor a VII. Épületgépészeti Tagozati Tervezői Konferenciára, amely a Lurdy Házban kerül megrendezésre. Az eseményen – amely a MMK Épületgépészeti és Energetikai Tagozata által kötelező képzésként elfogadott – kb. ötven szakmai kiállítópartner jelenléte és 450-500 fő összlétszám várható.
Támogatott tartalom
Fókuszban az alacsony energiafelhasználás, de ne felejtsük el, ehhez hatékony szellőzőrendszer is kell!
Mert a legjobb elrendezésű és minőségi anyagokból épített otthon is rejthet komfortot érintő problémákat.
Meglepő eredményeket hozott a lakáshűtési gyakorlatokat vizsgáló felmérés
Magyarország meghatározó építőanyag kereskedelmi hálózata, az Újház 2023 nyarán reprezentatív kutatást végzett annak érdekében, hogy felmérje a lakosság nyári energiahasználati gyakorlatát, kiemelt figyelemmel a beltéri levegő hűtésére.
90 százalékos a magyarországi gáztárolók töltöttsége
Egy uniós rendelet november elsejére rögzít egységes kötelező feltöltési arányt a földfelszín alatti tárolókkal rendelkező tagállamok számára. A kiemelkedő tárolókapacitással rendelkező Magyarország ehhez képest már augusztusban teljesíti a fűtési szezonra elvárt szintet.
A teniszpályán mérték össze tudásukat az épületgépészek
2023. augusztus 26-án a Mátyásföldi Lawn Tennis Club-ban 8 páros, összesen 16 játékos lépett pályára az első Épületgépész Tenisz Kupán. A 4 szettes csoportmérkőzéseket követően 6 szettes menetek döntöttek az első 4 helyezésről.
Légtechnika tervezői konzultációk
A Lindab Légtechnika üzletága a 2023-as második félévben ismét online szakmai előadásokat hirdet meg!
Épületgépész Vitorláskupa
Az Épületgépész Vitorláskupa egy felejthetetlen élményeket nyújtó amatőr verseny, amely szakmai és a szakmán kívüli kapcsolatok erősítését hivatott elősegíteni. Az egész napos programok és a minden igényt kielégítő környezet a parton maradók számára is garantálják a kikapcsolódást. A vitorlásverseny a Balaton keleti medencéjében kerül lebonyolításra, a helyszínt a Balatonfői Yacht Club biztosítja.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz