Épületgépész Tenisz Kupa. augusztus 26. XII. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napok. szeptember 6–7. Jön a második Épületgépész Vitorláskupa. szeptember 9. Aereco Légtechnikai Konferencia. szeptember 13. I. Vágis Épületgépész Találkozó. szeptember 22. Ősszel ismét Elektromos Fűtés Konferencia. október 11.

Eseményajánló
Épületgépész Tenisz Kupa
augusztus 26.
Augusztus 26-án, szombaton a Mátyásföldi Lawn Tennis Clubban kerül sor az első Épületgépész Tenisz Kupára, ahol egyénileg és párosban is lehetőség nyílik az erőpróbára.
XII. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napok
szeptember 6–7.
A XII. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napok – helyszíni és online részvétellel egyaránt – szeptember 6–7-én kerül megrendezésre. Az idei évben a program fókuszában az épületgépészet tűzvédelme, a beépített tűzoltó- és tűzjelző berendezések, a tűzeseti tapasztalatok állnak. A részvételt az első és a második nap is elfogadja szakmai továbbképzésként az MMK Épületgépészeti és Tűzvédelmi Szakmai Tagozata. A Magyar Építész Kamaránál folyamatban van a kreditpont regisztráció.
Jön a második Épületgépész Vitorláskupa
szeptember 9.
Az Épületgépész Vitorláskupa egy felejthetetlen élményeket nyújtó amatőr verseny, amely szakmai és a szakmán kívüli kapcsolatok erősítését hivatott elősegíteni. Az egész napos programok és a minden igényt kielégítő környezet a parton maradók számára is garantálják a kikapcsolódást. A vitorlásverseny a Balaton keleti medencéjében kerül lebonyolításra, a helyszínt a Balatonfői Yacht Club biztosítja.
Aereco Légtechnikai Konferencia
szeptember 13.
Most nemcsak a levegőben lévő anyagokra gondolunk, hanem egy olyan új konferenciára, ahol a különleges meghívott előadóinkkal minden a légtechnikai megoldásokról, okos épületekről, digitalizációs eszközökről fog szólni.
I. Vágis Épületgépész Találkozó
szeptember 22.
Hagyományteremtő jelleggel, szeptember 22-én (pénteken) megrendezésre kerül a Vágis Öregdiákok első találkozója a Merkapt Zrt. által szervezett II. Épületgépész Oktoberfesten. A rendezvény nem titkolt célja, hogy egy hangulatos szakmai nappal összekötött sörfesztiválon ismét összehozza a Vágisokat és a diákévek emlékezetes pillanatainak felelevenítése mellett elősegítse új kapcsolatok létrejöttét.
Ősszel ismét Elektromos Fűtés Konferencia
október 11.
Az ismét megrendezésre kerülő Elektromos Fűtés Konferencián ezúttal is szakemberek segítenek a technológiák és a komplex megoldások között tájékozódni a felhasználóknak, a fűtéstechnikai és villamosipari területen dolgozó kollégáknak.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz