Kritikus szintre csökkent az építőipar rendelésállománya. Felületfűtés-hűtési rendszer? WALLTHERM! Így takarít meg jelentős mennyiségű energiát egy irodaház. Miért kell a vízkezeléssel foglalkozni a kazánházban? Aereco Légtechnikai Konferencia. Valami van a levegőben! testo 560i hűtőközeg-mérleg: automatikus feltöltés és pontos mérés.
Kritikus szintre csökkent az építőipar rendelésállománya
Az építőipar rendelésállománya 30%-kal kisebb a múlt év közepéhez viszonyítva. A 2023. évben kötött új szerződések volumene 37%-kal marad el a 2022. év első felében kötött szerződésektől. Az év második fele az erős piaci versenyről, a túlélési stratégiákról szól.
Támogatott tartalom
Felületfűtés-hűtési rendszer? WALLTHERM!
A Magyarországon gyártott WALLTHERM vékony rétegrendű , fal- és mennyezeti fűtő-hűtő rendszer. A szárazrendszerű panel könnyedén alkalmazható hagyományos és könnyűszerkezetes épületeknél, egyedi méretben gyártva.
Így takarít meg jelentős mennyiségű energiát egy irodaház
Az ExxonMobil hazai székházaként működő, 29 ezer négyzetméteres, különleges formákban hullámzó Pillar Irodaház a XIII. kerületi Váci út és Dózsa György út találkozásánál még az irodanegyed többi modern épülete közül is kiemelkedik – nem csupán sokszínű formatervezési megoldásaival.
Miért kell a vízkezeléssel foglalkozni a kazánházban?
A fűtési rendszerek alapvető része a kazán, mely hőenergiát biztosít. Hatékony működése és hosszú élettartama miatt a kazántápvíz kezelése elengedhetetlen.  A belső fém részek korrodálódhatnak, melyet a vízlágyítás és a korroziónyomás-szabályozás minimalizálhat.
Aereco Légtechnikai Konferencia
Valami van a levegőben!
Most nem csak a levegőben lévő anyagokra gondolunk, hanem egy olyan új konferenciára, ahol a különleges meghívott előadóinkkal minden a légtechnikai megoldásokról, okos épületekről, digitalizációs eszközökről fog szólni.
testo 560i hűtőközeg-mérleg: automatikus feltöltés és pontos mérés
Az energiaválság következtében az utóbbi időben jelentősen nőtt a kereslet az alternatív fűtési rendszerek használata iránt, így nem csoda, hogy a hőszivattyúk is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A Testo gyorsan reagálva a vásárlói igényekre megalkotta digitális hűtőközeg-mérlegét, a testo 560i modellt, amely forradalmian egyszerűvé teszi a hűtőrendszerek és hőszivattyúk feltöltését.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz