Júniusban 6,4 százalékkal emelkedtek az ipari termelői árak. Javítsa a beltéri levegő minőségét a Panasonic új ellenáramú hővisszanyerős szellőztető egységeivel. Légtechnikai rendszerek karbantartása Testo műszerekkel. Remeha MiTera kaszkádvezérlő – valódi forradalom a fűtéstechnikában. Ütőt ragadnak az épületgépészek. 2. Épületgépész Vitorláskupa. 2023. szeptember 9., Balatonkenese.
Júniusban 6,4 százalékkal emelkedtek az ipari termelői árak
Az ipari termelői árak 2023 júniusában az egy évvel korábbihoz képest 6,4%-kal emelkedtek, az előző hónaphoz viszonyítva 1,3%-kal csökkentek. A belföldi értékesítés árai 29,8 százalékkal nőttek, az exportértékesítéséi 5,0 százalékkal mérséklődtek – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Támogatott tartalom
Javítsa a beltéri levegő minőségét a Panasonic új ellenáramú hővisszanyerős szellőztető egységeivel
A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutaj új ellenáramú hővisszanyerős szellőztető egységeit. Ezek a berendezések szabályozott gépi szellőztetéssel gondoskodnak a megfelelő beltéri levegő minőségről. Kialakításuk különösen alkalmas lakossági alkalmazásokhoz, családi házakhoz, alacsony energiaigényű komfortterekhez.
Légtechnikai rendszerek karbantartása Testo műszerekkel
A Testo 2023 év elején megújította Kompakt Osztály termékcsaládba tartozó műszereket. Így olyan kedvező árú műszereket tettek elérhetőve, amelyek gyors és professzionális mérési eredményt nyújtanak. Ezen felül az újgenerációs Testo műszerekre jellemző dizájnbeli megjelenéssel és a Testo okos műszereknél már-már elvárható testo Smart applikáció kompatibilitással szolgálnak.
Remeha MiTera kaszkádvezérlő – valódi forradalom a fűtéstechnikában
A 2022-es energiaválság és az Európában napjainkra kialakult energiapiaci helyzetből kifolyólag az energiatakarékosság és a hatékony fűtési rendszerek iránti igények folyamatosan növekednek. Erre a dinamikus környezetre adott válaszként a Remeha büszkén bemutatja legújabb fejlesztését, a Remeha MiTera kaszkádvezérlőt.
Ütőt ragadnak az épületgépészek
Az Épületgépész Sport Alapítvány augusztus 26-án rendezi meg az első Épületgépész Tenisz Kupát. A szervezők egyéni és páros jelentkezéseket is várnak a barátságos összecsapásra. Jól bánik az ütővel? Ott a helye!
2. Épületgépész Vitorláskupa
2023. szeptember 9., Balatonkenese
Az Épületgépész Vitorláskupa egy felejthetetlen élményeket nyújtó amatőr verseny, amely szakmai és a szakmán kívüli kapcsolatok erősítését hivatott elősegíteni. Az egész napos programok és a minden igényt kielégítő környezet a parton maradók számára is garantálják a kikapcsolódást. A vitorlásverseny 2023. szeptember 9-én a Balaton keleti medencéjében kerül lebonyolításra, a helyszínt a Balatonfői Yacht Club biztosítja.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz