Idén már 22 klímaberendezés okozott tüzet. Szigorítás várható a gázkazánok és villanybojlerek felhasználásában. Szeptemberben jön a második Épületgépész Vitorláskupa. Remeha Elga Ace hibrid hőszivattyú. 6 év használat után a Greenway® Neo Heat Pump N beváltotta a hozzá fűzött reményeket a narancsházban. Aldes Inspirációs hetek az Aereconál.
Hirdetés
Schneider
A Schneider Electric teljes körű megoldáscsomagot biztosít a nyári karbantartásokhoz. Válasszon akciós kínálatunkból 2023. július 3. és augusztus 31. között, 20%-kal kedvezőbb áron! Akár ipari automatizálásban, akár kisfeszültségű hálózatok vonatkozásában tervezi a karbantartást, érdeklődjön kereskedő partnereinknél!
A részletekért kattintson ide!
Idén már 22 klímaberendezés okozott tüzet
Egy légkondicionáló beépítéséhez nem kell külön engedélyt kérni, azonban ez nem azt jelenti, hogy bárhová, bármilyen módon elhelyezhető a készülék. Ha régi, alulméretezett hálózatra, vagy nem hozzáértő módon kötik be a klímát, az könnyen tűzhöz vezethet, de számos egyéb okból is kigyulladhat a berendezés.
Szigorítás várható a gázkazánok és villanybojlerek felhasználásában
Jelentős szigorítást tervez a lakossági gázkazánok és villanybojlerek felhasználásában az amerikai kormány a klímavédelem jegyében. Az energiaügyi minisztérium javaslata szerint a legszélesebb körben elterjedt villanybojlerek esetében a hőszivattyúst technológiát, míg a gázkazánoknál a kondenzációs technológiát tennék kötelezővé.
Szeptemberben jön a második Épületgépész Vitorláskupa
Az Épületgépész Vitorláskupa egy felejthetetlen élményeket nyújtó amatőr verseny, amely szakmai és a szakmán kívüli kapcsolatok erősítését hivatott elősegíteni. Az egész napos programok és a minden igényt kielégítő környezet a parton maradók számára is garantálják a kikapcsolódást. A vitorlásverseny 2023. szeptember 9-én a Balaton keleti medencéjében kerül lebonyolításra, a helyszínt a Balatonfői Yacht Club biztosítja.
Remeha Elga Ace hibrid hőszivattyú
A BDR Thermea csoport világszerte elismert szereplője a fűtési megoldások piacának, melynek egyik meghatározó márkája a Remeha, amely több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fűtési rendszerek gyártásában, és hírnevét a minőségi termékeinek köszönheti. A cég – Európa 3. legnagyobb fűtéstechnikai vállalataként – arra törekszik, hogy az innovatív technológiákra épülő, megbízható és hatékony megoldásokkal a lehető legmagasabb értéket nyújtsa ügyfeleinek.
6 év használat után a Greenway® Neo Heat Pump N beváltotta a hozzá fűzött reményeket a narancsházban
A Griffiths Air Conditioning a hőszivattyús alkalmazásokban növényi eredetű közvetítőközeget használ.
Aldes Inspirációs hetek az Aereconál
Az Aereco és az Aldes cégcsoport integrációjának köszönhetően jelentősen bővült azon légtechnikai eszközök kínálata, amely garantálni tudja a komfortos és energiahatékony szellőzést, ezáltal az elvárható legjobb levegőminőséget minden épületben.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz