Építőipari Nívódíj pályázati felhívás. Éjszaka fociztak az épületgépészek. Energiagazdálkodási irányítási rendszerek tanúsítása. Hangcsillapítás energiahatékony megoldásokkal. Remeha Tensio C. Hatékony és környezetbarát hőszivattyúrendszer lakossági és ipari felhasználásra is. A Testo bemutatja világra szóló innovációját: megjelent a testo 570s szervizcsaptelep! Európai mércével is jelentős hőszivattyú-innovációs kapacitás Békéscsabán.
Építőipari Nívódíj pályázati felhívás
Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány idén is meghirdeti az Építőipari Nívódíj pályázatot, melyre szeptember 15-ig várják a 2020. január 1. és 2022. december 31. között használatbavételi engedélyt kapott, 100 millió Ft nettó beruházási értéket meghaladó építmények pályázati dokumentumait.
Energiagazdálkodási irányítási rendszerek tanúsítása
Egy szervezet irányítási rendszerének, például környezetközpontú, minőségirányítási vagy információbiztonság-irányítási rendszerének tanúsítása a bizalomkeltés egy eszköze lehet, mivel mutatja, hogy a szervezet bevezetett egy rendszert tevékenységei, termékei és szolgáltatásai megfelelő szempontok szerinti irányítására, általános politikájával és megfelelő nemzetközi irányítási rendszerszabványok követelményeivel összhangban.
Éjszaka fociztak az épületgépészek
2023. június 16-án a Mozgás Éjszakája keretei között tartotta meg az Épületgépész Sport Alapítvány az első rendezvényét, az Épületgépész Foci Kupát, amelyet a Terra21 csapata nyert meg.
Légpótlás vagy szellőzés? De mi a különbség?
Új építésű lakóépületek esetében a jó hőszigetelő képesség nem csupán elvárás, de jogszabályi kötelezettség is. Az energetikai megfelelés, ami a használatbavétel alapfeltétele, nem képzelhető el az épület homlokzati hőszigetelése, illetve fokozott légzárási képességekkel rendelkező nyílászárók beépítése nélkül.
Hangcsillapítás energiahatékony megoldásokkal
Komfortérzetünket nagy mértékben befolyásolja egy épület akusztikája. A Lindab Akusztika a vállalat hangcsillapítókkal foglalkozó termékcsaládja, amely akusztikai termékekkel és energiahatékony megoldásokkal, illetve pontos akusztikai számításokkal segíti az épületek megfelelő szellőztetőrendszereinek kialakítását.
Remeha Tensio C
Hatékony és környezetbarát hőszivattyúrendszer lakossági és ipari felhasználásra is
A monoblokk hőszivattyúrendszerek egy hatékony és környezetbarát fűtési és hűtési megoldást kínálnak. Ezek a rendszerek általában egyetlen egységbe vannak integrálva, amely tartalmazza mind a hőszivattyút, mind a hőcserélőt. Ez a kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű telepítést és a helytakarékos használatot.
A Testo bemutatja világra szóló innovációját: megjelent a testo 570s szervizcsaptelep
A szervizcsaptelepek a hűtéstechnikai szakemberek elengedhetetlen eszközei, mivel használatuk létfontosságú a légtechnikai rendszerek karbantartása és javítása során. Az utóbbi években azonban a hagyományos analóg műszereket egyre inkább felváltották a több előnnyel rendelkező digitális társaik. A Testo, a méréstechnika világpiaci vezetőjeként a digitális szervizcsaptelepek új generációja minden eddiginél gyorsabb, megbízhatóbb és rugalmasabb megoldást nyújt a felhasználóknak.
Európai mércével is jelentős hőszivattyú-innovációs kapacitás Békéscsabán
A két békéscsabai vállalkozás együttműködésével hazai viszonylatban egyedülálló kapacitás jött létre.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz