Elstartolt az Épületgépész Sport Alapítvány. Panasonic megoldások a nyugodt nyári szezonért. Zéró szén-dioxid-kibocsátású energiarendszerek. Testo hőkamerák kiemelkedő képminőséggel III. rész. Légtechnika-tervezői konzultációk. CO₂-vel egy természetes jövő felé.
Elstartolt az Épületgépész Sport Alapítvány
A közelmúltban megalakításra került egy sportalapítvány, amely kifejezetten az épületgépész közösséget és hozzátartozóikat kívánja csoportos aktivitásra buzdítani.
Támogatott tartalom
Panasonic megoldások a nyugodt nyári szezonért
A Panasonic, fejlesztéseivel és több mint 60 éves tapasztalatával a fűtő-hűtő iparágban, egyre kellemmesebbé és komfortosabbá teszi a beltéri környezetet a nagy nyári hőségben.
Zéró szén-dioxid-kibocsátású energiarendszerek
Világszerte több mint 130 ország kötelezte el magát a nettó zéró szén-dioxid-kibocsátás elérése mellett. Ez a kihívás mélyreható következményekkel jár egy olyan ország villamosenergia-rendszerére nézve, amelynek meg kell szüntetnie szén-dioxid-kibocsátását, valamint szén-dioxid-mentes kapacitást kell beépítenie az új villamosenergia-fogyasztási igényeknek való megfeleléshez.
Testo hőkamerák kiemelkedő képminőséggel III. rész
A Testo hőkameráira mindig számíthat a létesítményüzemeltetés, az épületgépészet vagy az ipar területén. Előző cikkünkben a Testo hőkamerák két közép kategóriás modelljét mutattuk be, most pedig következzenek a testo 883s és testo 890s ipari hőkamerák.
Légtechnika-tervezői konzultációk
Kedves Kolléga! Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a Lindab Légtechnika üzletága a 2023-as első félévben ismét online szakmai előadásokat hirdet meg!
CO₂-vel egy természetes jövő felé
Készüljön fel a jogszabályi változtatásokra, és élvezze a CO₂-vel történő fenntartható és energiahatékony hűtés előnyeit. Olyan innovatív megoldásokkal segíthetünk Önnek, amelyek a teljes hűtési láncot lefedik, több évtizedes tapasztalat alapján.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz