Látogatás a Gellérthegyi víztárolóban. Energiaracionalizálás környezetbarátan. GEOWARM geotermikus talajszondák és osztó-gyűjtők, innovatív megoldások hősszivattyús rendszerekhez. 100%-kal nőtt az eladott hőszivattyúk száma tavaly Magyarországon. Megjelenési lehetőségek az e-gépész honlapon és hírlevélben. Testo hőkamerák kiemelkedő képminőséggel I. rész. AERECO-REHAU Energiahatékonysági roadshow. Maximális belső komfort, minimális energiafelhasználás.
Látogatás a Gellérthegyi víztárolóban
Az Egy hely csapata ezúttal a Gellért-hegy gyomrában található két – egyenként 40 000 köbméter térfogatú – ivóvíztároló medencét látogatta meg. A mérnöki mestermű építésén párhuzamosan 200 ember vett részt, a medencéket egyenként 106 feszített betonoszlop tartja, a 10 méteres pillérek valóságos erdőt alkotnak a betonkolosszus belsejében.
Támogatott tartalom
Energiaracionalizálás környezetbarátan
GEOWARM geotermikus talajszondák és osztó-gyűjtők, innovatív megoldások hősszivattyús rendszerekhez
A Merkapt Zrt. saját fejlesztésű GEOWARM geotermikus talajszondáit közel 15 éves gyártói, forgalmazói és üzemeltetési tapasztalattal kínálja. A folyamatos innovációnak köszönhetően a termékkínálatban két- és négycsöves szondatípusok, talajköri osztó-gyűjtők és osztó-gyűjtő aknák is megtalálhatóak.
100%-kal nőtt az eladott hőszivattyúk száma tavaly Magyarországon
Több mint 3 millióra nőtt az Európai Unióban 2022-ben eladott hőszivattyúk száma, ami 38%-os növekedésnek felel meg, ismertette Thomas Nowak, az Európai Hőszivattyú Szövetség főtitkára Budapesten, a Magyar Hőszivattyú Szövetség konferenciáján a tavalyi év eredményét.
Megjelenési lehetőségek az e-gépész honlapon és hírlevélben
Az E-gépész hírlevél heti rendszerességgel, minden szerdán jut el a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának tagjaihoz és a címlistásra feliratkozó épületgépész szakemberekhez. A hírlevélben az Épületgépészeti Tagozat hírei, közleményei mellett, a piaci szereplők termékújdonságai és a szakma, illetve a tágabb építőipar hírei jelennek meg.
Testo hőkamerák kiemelkedő képminőséggel I. rész
A Testo hőkamerák professzionális kiegészítő szolgáltatásai még könnyebbé és hatékonyabbá teszik a mérési feladatait, így igazi partnerként kísérik el a munkája során. A Testo összesen 6 féle alapmodelt kínál a felhasználóknak, a mai cikkünkben az első két hőkamerát szeretnénk részletesen bemutatni. A Testo hőkamerái között épp úgy megtalálhatóak fix optikás, mint cserélhető objektíves megoldások.
AERECO-REHAU Energiahatékonysági roadshow
Maximális belső komfort, minimális energiafelhasználás
Gyere és legyél részese az AERECO és REHAU közös országos roadshow-jának, melyet 12 különböző helyszínen, kifejezetten gépész kivitelező és tervező kollégáknak szervezünk!
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz