Elérhető a Pollack Expo programfüzete és standbeosztása. A Fisher klíma 2023-as oldalfali split klíma modelljei. EU-s forrásból cserélik az ólomcsöveket Budapesten. Grundfos Mixit – a keverőkörök új generációja. Elnököt és elnökséget választott az Épületgépészeti Tagozat. 30% kedvezmény az energiahatékonyság növeléséért. REHAU – 30 éve Magyarországon. Fűtési szezon végén jöhet a szakszerű karbantartás. Megjelent a Siemens új szelepek és szelepmozgatók összefoglaló kiadványa.
Elérhető a Pollack Expo programfüzete és standbeosztása
Szakítva a korábbi szokásokkal február helyett áprilisban gyűlnek össze az épületgépészek Pécsett, hogy a szakma aktualitásait megvitassák. Ebben nyújt segítséget a rengeteg céges kiállítópartner, a szakmai konferenciák, előadások, és nem utolsó sorban – kissé kötetlenebb formában – az esti fogadás.
Támogatott tartalom
A Fisher klíma 2023-as oldalfali split klíma modelljei
Szeretnénk bemutatni a 2023-as év Fisher oldalfali split klíma modell választékát, kiemelve azok funkcióit, szolgáltatásait és főbb ismérveit. A Fisher klíma választékában 4 különböző sorozat érhető el 2,5–7kW hűtési teljesítménytartományban. Ezek a Summer, Comfort Plus, „Art” – Dizájn és Nordic sorozatok.
EU-s forrásból cserélik az ólomcsöveket Budapesten
Az európai unió húszmilliárd forintos támogatásából részben megújul a főváros ivóvízhálózata – jelentette be Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese a Fővárosi Vízművek budafoki telephelyén tartott sajtótájékoztatón.
Támogatott tartalom
Grundfos Mixit – a keverőkörök új generációja
A keverőkörök optimális tervezése és telepítése jelentős hatással van a beruházási költségekre, a komfortra, az energiahatékonyságra és a rendszer üzemeltetési költségeire.
Elnököt és elnökséget választott az Épületgépészeti Tagozat
2023. április 4-én a Magyar Mérnöki Kamara Szerémi úti székházában került sor az Épületgépészeti Tagozat tisztújító küldöttgyűlésére, amelyen a 4 éves mandátuma végéhez érő vezetőség, közel azonos összetételben, ismét felhatalmazást kapott a megjelent képviselőktől.
30% kedvezmény az energiahatékonyság növeléséért
REHAU – 30 éve Magyarországon
Hamarosan itt a fűtési szezon vége, a felhasználók értékelik a fűtési költségeket. Ahol magas számok jönnek ki, szakemberhez fordulnak, hogy a tervezett energetikai felújítások milyen megtakarítást eredményeznek, vagy ha új építésről van szó, a hőleadónak milyen műszaki kialakítás célszerű, ami a hőszivattyú hatékony alkalmazását lehetővé teszi.
Fűtési szezon végén jöhet a szakszerű karbantartás
A fűtési rendszerek tökéletes működéséhez a berendezések részegységeinek teljes összhangban kell lenniük. A fűtővíz megfelelő minősége elengedhetetlen ahhoz, hogy a berendezések élettartalmát hosszú távon megőrizzük. A nem megfelelő víz többek között vízkőlerakódást, korróziót, valamint iszap miatti eltömődést okozhat egyes alkatrészeken.
Megjelent a Siemens új szelepek és szelepmozgatók összefoglaló kiadványa
A Siemens SI Building Products épületautomatizálási üzletága teljeskörű termék portfolióval kínálja megoldásait a HVAC szakemberek számára. Ezen belül kiemelt fontosságú termékek a szelepek és szelepmozgatók. A Siemens (illetve régebben Landis & Staefa) az automatizálható hidraulikai beavatkozók kivételesen széles termékválasztékát kínálja HVAC területre, melyben számos egyedülálló műszaki megoldás is elérhető.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz