Eredeti Zellerin-részvényre bukkantunk. Új Galletti inverteres levegő-víz hőszivattyú és folyadékhűtő. Németország függetlenné vált az orosz földgáztól. Szakmai regisztráció, szakmai programok – HUNGAROTHERM 2023. Mennyi időre van jelenleg rendelésállománya? Megérkeztek a Testo új nyomás, megvilágítás és szén-dioxid mérőműszerei.
Eredeti Zellerin-részvényre bukkantunk
Az e-gépész kiadójának falára került egy eredeti, a Zellerin Mátyás által alapított „Zellerin M.-féle Gyári Részvénytársaság” egyik részvénye. A 200 korona névértékű részvény Kollarits Jenő nevére szól, aki korábban a Zellerin-gyár felügyelőbizottsági tagja volt.
Támogatott tartalom
Új Galletti inverteres levegő-víz hőszivattyú és folyadékhűtő
Az olasz Galletti cégcsoport a növekvő igények miatt kibővítette az inverteres levegő-víz hőszivattyú választékát. Az inverteres kondenzátor-ventilátorok és kompresszorok mellett a környezetbarát hűtőközegre is gondot fordítanak: a fejlesztéseknél az R32 helyett már a következő lépésként az R-454B hűtőközeget alkalmazzák egyre több berendezésnél.
Németország függetlenné vált az orosz földgáztól
Németország alig egy év alatt megteremtette a függetlenséget az orosz földgáztól, holott 2022 elején Németország még 55 százalékban orosz forrásból fedezte a földgázszükségletét.
Támogatott tartalom
Szakmai regisztráció, szakmai programok – HUNGAROTHERM 2023
Elindult a szakmai regisztráció az idén március 29. és április 2. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA-HUNGAROTHERM szakkiállításokra, ahova ismét több száz kiállító hozza el legújabb termékeit, innovációit.
Mennyi időre van jelenleg rendelésállománya?
Konjunktúrafelmérést készítünk az épületgépész mérnökök körében, amelyben arra keressük a választ, hogy az építőipar jelenleg is zajló változásai miként érintik a tervezők munkáját és megrendelésállományát.
Megérkeztek a Testo új nyomás, megvilágítás és szén-dioxid mérőműszerei
Épületüzemeltetés szempontjából is egyre nagyobb igény van a (munkahelyi) komfort szintjének a mérésére. Ez többnyire a levegő hőmérséklet és páratartalom, illetve a huzat (légsebesség) mérése mellett többnyire a fénymennyiség mérésből és gyakran a CO₂-koncentráció ellenőrzéséből áll.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz