Konjunktúrafelmérés épületgépész tervezők körében. Az új Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyú család K & L Generációs modelljei elnyerték a 2022 Good Design Awards díjat. Rezsicsökkentő épületgépészeti megoldások. Podcast a gépészeti szabályozástechnikai lehetőségekről. Kihirdették a HUNGAROTHERM Díj győzteseit. III. Nagy épületek, intelligens technológiák szakmai nap. 2023. március 8. Budapest. A Testo új hőmérsékletmérői megérkeztek, mérje a legfontosabb hőmérséklet értékeket kompakt formában. Megérkezett a Remeha Tensio C hőszivattyúcsalád. A tökéletes egyensúly: alacsony fogyasztás és nagyobb kényelem.
Konjunktúrafelmérés épületgépész tervezők körében
Felmérésünkben arra keressük a választ, hogy az építőipar jelenleg is zajló változásai miként érintik az épületgépész tervezők munkáját, megrendelésállományát és ezek jövőbeli változásait az érintettek tapasztalatai és várakozásai alapján.
Támogatott tartalom
Az új Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyú család K & L Generációs modelljei elnyerték a 2022 Good Design Awards díjat
Az Aquarea K és L generációs hőszivattyúi elnyerték a 2022-es Good Design Awards (a Japan Institute of Design Promotion által támogatott) djíat. Az egységek energiahatékonyságának elismerése mellett a zsűri a kültéri egység tájba illeszkedő és a környezeti kép javításához hozzájáruló kialakítását is dícsérte.
Rezsicsökkentő épületgépészeti megoldások
Podcast a gépészeti szabályozástechnikai lehetőségekről
Vége az energiahedonizmusnak, minden ponton csökkenteni szükséges az épületek energiafelhasználását, miközben a komfortszintet a lehető legmagasabb szinten kell optimalizálni. Ebben segítenek az épületgépészeti megoldások.
Támogatott tartalom
Kihirdették a HUNGAROTHERM Díj győzteseit
Idén március 29. és április 2. között várják a látogatókat a CONSTRUMA-HUNGAROTHERM szakkiállításokon részt vevő cégek, ahova ismét több száz kiállító hozza el legújabb termékeit, innovációit. A csokor kiállításai a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás, a HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás.
III. Nagy épületek, intelligens technológiák szakmai nap
2023. március 8., Budapest
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre ez a tematikus szakmai nap a Magyar Épületgépészek Szövetsége szervezésében Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpontban. Az egész napos programon szakmai előadások hangzanak el, a szünetekben a kiállítóké lesz a főszerep. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A Testo új hőmérsékletmérői megérkeztek, mérje a legfontosabb hőmérséklet értékeket kompakt formában
A Kompakt Osztály termékei a múltban azon szakembereket célozta meg akiknek a munkája során szükség volt egy olyan műszerre, amely az adott cél mérési feladatait képes professzionális szinten ellátni, többnyire archiválási szándék nélkül. Az épületüzemeltetésben többnyire a levegő vagy különböző felületek és félszilárd testek hőmérsékletét mérjük. A mérendő közeg ismeretében érdemes a műszert kiválasztani.
Megérkezett a Remeha Tensio C hőszivattyúcsalád
Legyen szó új építésről vagy korszerűsítésről: a Tensio C monoblokk kivitelű, levegő-víz hőszivattyú mindenképp megfelelő választás a széles teljesítmény választéknak köszönhetően, hiszen egy jól kiválasztott hőszivattyú fedezi egy átlagos családi ház teljes hő- és melegvíz igényét. Hibrid rendszerben, pl. gázkazánnal kombinálva a nagyobb fogyasztású ingatlanok esetében is megoldást nyújthat.
A tökéletes egyensúly: alacsony fogyasztás és nagyobb kényelem
Minden szállodában és üdülőhelyen a vendégek elégedettsége a legfontosabb, és a szobák kényelmes hőmérsékletének biztosítása kulcsfontosságú az ügyfelek elégedettségének megőrzéséhez.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz