Az árkockázat megosztása az állami megrendelők és építési vállalkozások között. A Max Weishaupt GmbH ismét hatalmas standdal lesz jelen az ISH-n! Sokkal optimistábban látjuk a magyar nemzetgazdaság perspektíváit. Már csak pár nap maradt feltölteni terveket a Panasonic tervezői promócióba! Megkezdődött a Szerbia és Bulgária közötti új földgázvezeték építése. Megérkezett az új Remeha Gas 210 ACE. Lindab légtechnika szakmai képzések.
Hirdetés
Weishaupt
Weishaupt az ISH-n
Az árkockázat megosztása az állami megrendelők és építési vállalkozások között
A világkereskedelmi anomáliák miatt az építési termékeknél jelentkező igen magas árnövekedést az építési vállalkozók egyedül nem tudják viselni a korábban megkötött szerződésekben. Az árkockázatot meg kell osztani a megrendelő és a vállalkozó között. Különösen igaz ez az orosz-ukrán háború további árnövelési hatását is figyelve.
Támogatott tartalom
A Max Weishaupt GmbH ismét hatalmas standdal lesz jelen az ISH-n!
Idén a Max Weishaupt GmbH 2600 m²-es standon állítja ki széles termékpalettájának és szolgáltatásainak újdonságait a két évente megrendezésre kerülő, frankfurti nemzetközi épületgépészeti szakkiállításon, mely – nyugodtan kijelenthetjük – a maga nemében a világ vezető vására.
Sokkal optimistábban látjuk a magyar nemzetgazdaság perspektíváit
Januárban minimálisan mértékben, de harmadik hónapja emelkedett a GKI konjunktúraindexe. A GKI Gazdaságkutató által – az EU támogatásával – végzett felmérés szerint a fogyasztói bizalmi index javulása e negyedév alatt összesen is hibahatáron belüli, s szintje továbbra is a Covid-járvány kirobbanásakor tapasztalt pánikra jellemző alatt maradt.
Támogatott tartalom
Már csak pár nap maradt feltölteni terveket a Panasonic tervezői promócióba!
A Panasonic Heating & Cooling Solutions február 19-én zárja tervezői programját, eddig van lehetőség a tervek feltöltésére a ProClubon.
Megkezdődött a Szerbia és Bulgária közötti új földgázvezeték építése
A bolgár-szerb gázvezetéken keresztül az egész Nyugat-Balkán gázellátását biztosítani lehet majd – hangzott el a bolgár Kosztinbrodban, ahol ünnepélyes keretek között indította meg a vezeték építési munkálatait Aleksandar Vucic szerb és Rumen Radev bolgár elnök.
Megérkezett az új Remeha Gas 210 ACE
A megszokott minőségű, 15 éve bizonyított konstrukció, a legmodernebb saját fejlesztésű elektronikával és ACE szabályozással már elérhető.
Lindab légtechnika szakmai képzések
A Lindab légtechnika-üzletág a 2023-as tavaszi félévben ismét online szakmai előadásokat hirdet meg, melyeket Microsoft Teams alkalmazáson tartanak. A Lindab Ventilációs szakmai oktatás két új témakörrel bővült.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz