Három új európai gázvezeték állt üzembe. Mekkora megtakarítási potenciál rejlik az Ön szivattyús rendszerében? Csökkent, ám így is horribilis az építőipari kontármunkák kára. A Panasonic új CO₂ hiba és üzemállapot kiolvasó egysége az új CR sorozathoz. Fontos a versenypiaci villamosenergia-felhasználók szerződéseinek a megújítása. November 12-ig lehet szavazni az Év Embereire. testo 400, amellyel minden fontos IAQ paramétert egy kézben tudhat. Légtechnika Roadshow – novemberben még 5 városban!
Három új európai gázvezeték állt üzembe
Az október elejére kereskedelmi üzembe helyezték a görög-bolgár (IGB) és lengyel-szlovák összekötő földgázvezetéket, valamint a norvég gázt Lengyelországba szállító Baltic Pipe-ot.
Támogatott tartalom
Mekkora megtakarítási potenciál rejlik az Ön szivattyús rendszerében?
A mindennapi életben a szivattyúk az épületek szíveként dolgoznak, biztosítják a komfortot, a megfelelő munkakörülményeket. De ennek ára van. A szivattyúk bekerülési költsége a teljes élettartam költségeknek mindössze 5-10%-át teszi ki – a többi az üzemeltetés költségei. Ez utóbbi költségeken jelentős mértékű megtakarítás realizálható. A Grundfos ENERGY CHECK szolgáltatása segít ebben.
Csökkent, ám így is horribilis az építőipari kontármunkák kára
Enyhén javult, de továbbra is közepes az építőiparral szembeni általános bizalom. Jelentősen romlottak azonban a kilátások, az építtetők közel háromnegyede gondolja, hogy rossz irányban mennek a dolgok az építőiparban.
Támogatott tartalom
A Panasonic új CO₂ hiba és üzemállapot kiolvasó egysége az új CR sorozathoz
A Panasonic Heating & Cooling Solutions bemutatta az új CO₂ hiba és üzemállapot kiolvasó egységet (service checker) amelyet a kereskedelmi hűtős kondenzációs egységeinek CR sorozatához fejlesztettek ki.
Fontos a versenypiaci villamosenergia-felhasználók szerződéseinek a megújítása
A versenypiaci villamosenergia-kereskedelmi szerződések többnyire a naptári évhez igazodnak. A zavartalan és folyamatos ellátás érdekében szükséges, hogy a felhasználók kiemelt figyelemmel kísérjék ezt a határidőt és időben gondoskodjanak az új szerződések megkötéséről.
November 12-ig lehet szavazni az Év Embereire
Az Év Emberei díjak odaítélésének jelöltállítási folyamata lezajlott, a jelöltek névsora közzétételre került. November 12-ig bárki leadhatja a voksait a díj várományosaira, amelyre ezúton is bíztatnánk a kollégákat.
testo 400, amellyel minden fontos IAQ paramétert egy kézben tudhat
A takarékoskodás nem mehet az egészség kárára. Éppen ezért nagyon fontos megtalálni azt a pontot, ahol a beltéri levegő minőség még éppen megfelelő az egészség fenntartásához. A komfort fenntartásának ellenőrzéséhez pedig tökéletes választás a testo 400 multifunkcionális műszer, amely segítségével egyaránt mérhetőek a hőmérsékleti-, páratartalmi-, légsebességi- és nyomási értékek. Továbbá a levegő CO és CO₂ koncentrációja. Illetve a helyiségek fénymennyisége is. Ezzel a műszerrel a kezében minden fontos IAQ paramétert ellenőrizni képes.
Légtechnika Roadshow – novemberben még 5 városban!
Az országos önálló légtechnikai roadshow azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy a hazai tervezők és kivitelezők figyelmét felhívja a szellőzés fontosságára, és az Aereco innovatív, okos szellőzőrendszereire. Három esemény már lezajlott, azonban öt városba, Debrecenbe, Nyíregyházára, Pécsre, Veszprémbe és Budapestre még novemberben ellátogat a rendezvénysorozat.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz