November 12-ig lehet szavazni az Év Embereire! 2022 végén megújul a Fisher Comfort Plus család. Tervezői Pályázat az Országos Magyar Épületgépész Napok 2022 alkalmából. Új Weishaupt termékek – új árjegyzék. A magyar lakásállomány 90 százaléka energetikailag elavult. Még fejlettebb hűtésfűtés-szabályozás a Siemens intelligens szelepével. Magyarország első Légtechnikai Roadshow-ja.
November 12-ig lehet szavazni az Év Embereire
Az Év Emberei díjak odaítélésének jelöltállítási folyamata lezajlott, a jelöltek névsora közzétételre került. November 12-ig bárki leadhatja a voksait a díj várományosaira, amelyre ezúton is bíztatnánk a kollégákat.
Támogatott tartalom
2022 végén megújul a Fisher Comfort Plus család
2022. év végén teljesen megújul a Fisher Comfort Plus sorozat. A megújulásnál az egyik legfőbb szempont volt, hogy a felhasználók és viszonteladók visszajelzéseit figyelembe vegyük és a Fisher termékeknél már eddig is megszokott szolgáltatások, előnyök sorát bővíteni tudjuk és haladjunk a műszaki fejlődéssel is.
Tervezői Pályázat az Országos Magyar Épületgépész Napok 2022 alkalmából
Az Országos Magyar Épületgépész Napok irányító testülete az MMK Épületgépészeti Tagozatának Szakértői Testülete kibővítve az Épületgépészeti Tagozat elnökével, valamint a MÉGSZ és a MÉgKSZ közösen nyilvános tervpályázatot hirdet épületgépész tervezők részére az Országos Magyar Épületgépész Napok 2022 alkalmából, amelyre 2022. november 12-ig lehet a pályamunkákat benyújtani.
Támogatott tartalom
Új Weishaupt termékek – új árjegyzék
A világban rengeteg esemény zajlik, az információk rengeteg helyről áramlanak hozzánk. Válogatnunk kell – és érdemes is.
A magyar lakásállomány 90 százaléka energetikailag elavult
Az energiahatékonyság kétségtelenül napjaink egyik legfontosabb kérdése, amely a lakáspiacon is rendkívül erősen érezteti hatását. A jelenleg több mint 4,5 milliós hazai lakásállomány több mint 80 százaléka 1990 előtt épült, és csak kis része tekinthető energetikai szempontok alapján hatékonynak. A korszerűt megközelítő, a korszerű vagy az ennél is jobb besorolású ingatlanok aránya nem éri el a 10 százalékot.
Még fejlettebb hűtésfűtés-szabályozás a Siemens intelligens szelepével
Új funkcióinak köszönhetően még szélesebb körben alkalmazhatóak a Siemens intelligens szelepei. Az épületek komfortjának növelésénél alkalmazható szelep immár beépíthető az etilén-glikol alapú fagyálló folyadékot tartalmazó hidraulikai körökbe is, melyek gyakran 0 Celsius-fok alatti környezeti hőmérsékletnek vannak kitéve. Ilyen készülékek pl. a légkezelő egységek (AHU) hőcserélői vagy a hűtőberendezések komponensei.
Magyarország első Légtechnikai Roadshow-ja
Gyere és legyél részese Magyarország első légtechnikai Roadshow-jának, melyet 7 különböző helyszínen 8 időpontban kifejezetten gépészkivitelező és -tervező kollégáknak szervez az Aereco.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz