Kisfilm a VI. Épületgépész Tervezői Konferenciáról. Ilyen még nem volt! A Magyar Királyi Pénzügyminisztérium radiátorai a PTE tanszékén. Profitmaximalizálás ipari vízlágyítással a vendéglátó- és szállodaiparban. Az év emberei: zárul a jelöltállítás, kezdődik a szavazás. Melyik új testo 316 szivárgáskereső felel meg az Ön igényeinek? Október 15-ig kedvezményes a jelentkezés a jövő évi HUNGAROTHERM-re. Mérnök üzletkötő kollégát keres a REHAU épületgépészeti üzletága.
Kisfilm a VI. Épületgépész Tervezői Konferenciáról
2022. szeptember 30-án hatodik alkalommal rendezte meg a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és az MMK Épületgépészeti Tagozata az Épületgépész Tervezői Konferenciát a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. A konferencia az elmúlt években a szakma egyik legjelentősebb rendezvényévé vált.
Támogatott tartalom
Ilyen még nem volt!
Most először indít önálló Légtechnika Roadshowt az Aereco, mert a mai nehéz energetikai helyzetben, most tényleg Te vagy a legfontosabb!
A Magyar Királyi Pénzügyminisztérium radiátorai a PTE tanszékén
A PTE Épületgépész- és Létesítménymérnöki Tanszéken nagyon fontosnak tartják az épületgépészeti emlékek felkutatását, megóvását és bemutatását. Az Épületgépészeti Múzeum kihelyezett tárgyaiból már korábban kialakítottak egy múzeumi sarkot a tanszéki tárgyalóban. Most újabb darabokkal bővült a kis kiállítás, mert a múzeumtól 3 db öntöttvas radiátort kapott a tanszék.
Támogatott tartalom
Profitmaximalizálás ipari vízlágyítással a vendéglátó- és szállodaiparban
A vendéglátás minden területén találkozunk a vízzel: épp ezért lehetséges, hogy profitot maximalizálhatunk a víz kezelésével, optimalizálásával. A kemény víz okozta vízkövesedés többféle meghibásodásért és problémáért is felelős, így a vízlágyítás előnyeit a gépészettől az esztétikumig mindenhol megtapasztalhatjuk.
Az év emberei: zárul a jelöltállítás, kezdődik a szavazás
Közelednek az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) 2022-es rendezvényei. Idén az OMÉN 2022 keretében is meghirdetésre és átadásra kerülnek a szakma legrangosabb díjai. A jelöltállításra szerdáig van lehetőség!
Melyik új testo 316 szivárgáskereső felel meg az Ön igényeinek?
A szivárgáskeresés fontos feladat a fűtési- és hűtési eszközök karbantartása, valamint a nyersanyagok takarékosabb felhasználása szempontjából. Azonban nem minden funkció szükséges minden méréshez. Cikkünkből megismerheti a Testo megújult szivárgáskereső termékcsaládjának tagjait és az azok közti különbségeket, hogy megfelelően tudjon választani.
Október 15-ig kedvezményes a jelentkezés a jövő évi HUNGAROTHERM-re
2023-ban a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokorban ismét helyet kap a kétévente rendezett HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás is.
Mérnök üzletkötő kollégát keres a REHAU épületgépészeti üzletága
Dinamikus személyiségű munkatársat keres a REHAU BAU szegmensének Building Technologies divíziója. A munkavégzés területe: Budapest, Pest, Csongrád-Csanád, és Bács-Kiskun megyék. Ismerje meg a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat, feltételeket és tekintse át, hogy mit kínál a REHAU az új kollégája számára.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz